İzmir TahminleriTahminler

6 Şubat Hüseyin Öz İZMİR Altılı Ganyan Tahmin ve Yorumları

İzmir Şirinyer’de yine az atlı zevkli ve Halis Karataş’lı bir program var. Bakalım bu defa hangi safkanla yüzümüzü güldürecek !!!

1.AYAK : Altılının ilk ayağı çok denk ve birbirini her zaman geçebilecek 3 yaşlı dişilerin mücadelesi olacak.. PATİENT son yarışında hafif fauller yapıp bizi yatırsa da oldukça dinamik bir görüntü sergiledi ve bugün favorim. HÜSNALIM‘da son yarışını gayet akıcı ve güzel birincilik aldı mutlaka değerlendirelim. Son 300’lerde hep görünüp bir türlü mücadeleye katılamayan DOUBLE STEEL ise bir başka şanslı tay. Mesafeden etkilenmezse çıktığı gibi bitirecek olan BARABULKA yada bir çarpı atmakta fayda var..

2.AYAK : Eğer ki S.BOYRAZ tercihi olsaydı ŞAHPAZLI günün kalesi olurdu bende, yinede çoğu yarış severin teki olacaktır. Tek soru işareti H.KARATAŞ.. Son yarışları çok iyi olan GÖKBAKIR ve M.KAYA tercihiyle BÜREBEY rakipleri. GÖREME‘yi son düzlük dönüldüğünde yakalayıp bikaç boy avans alabilirse RAZYANA‘da şanslı olur..

3.AYAK : Nihayet aprantilerden vazgeçip M.KAYA’yı üstünde bulan DEMİRCİ eğerki çok fazla startta kalmazsa bence çok şanslı olur. Diğer yandan FİLOZOF TAY‘ı mutlaka A.ÇELİK idaresinde yazalım çünkü bugün bineceği en şanslı safkan bu gibi görünüyor. İstikrarlı SIRACA ise formsuz aprantisine rağmen pisti ve mesafeyi sevmesiyle iyi bir yerde koşuyu bitirebilir.. Daha sonra üst üste iki yarış kazanan ÇAMÖNÜ BEYİ.

4.AYAK : Son yarışında İZMİR’de kolay kolay geçilmeyecek gibi görünen ve gerçekten ileride çok iyi yarışlarını izleyeceğimiz SAINT HILARION’un arkasında çaresizce ikincilikte kalan NOW OR NEVER etkili binicisiyle yarışı kazanacaktır ….

5.AYAK : Hem kısa mesafe hemde oldukça süratli safkanların mücadelesini izleyeceğiz, bakalım önde kaçanlar bitirebilecek mi yoksa dama deyip geriden gelenlere arkadan mı bakacaklar.. Eğer ki  WILD AVALANCHE olmasaydı bence RIGHT OR WRONG bu koşuyu sürklase edebilirdi ancak durum değişti ve epey yıpranabilir. Bu bağlamda ZENCİRBEY ve startta oyalanmazsa ERTEKİNBEYİ etkili sprintleriyle kazanbilirler …

6.AYAK : Geldik son ayağa bence yine günün en şanslı atı bu ayakta MELİSSA FRANKLIN.. Hem mesafe deneyimi çok fazla hemde artık kazanabilecek bir grup yakaladı. Tek yarışı olan M.HAMEDİ yede güvenerek günün bankosu olur diyorum …

ALTILI ŞABLONUM 

1.AYAK : 6.5.4.3
2.AYAK : 7.3.1.8
3.AYAK : 3.5.2.1
4.AYAK : 3 /  1
5.AYAK : 4.2.3.1
6.AYAK : 1  BANKO

Sitemizdeki diğer İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu