Elazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

22 Nisan LiderForm ELAZIĞ – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri

ELAZIĞ 

TOMO AĞA kazanmaya çok yakın, 3.Ayakta günün sürprizi olabilir 

1.Ayak: Uzun mesafeli kum pist yarışlarında dikkat çeken sonuçlar alabilen ve hafta sonunda yaptığı 800/51.4 24.7 Ç dikkat çeken galobu ile bu koşusu için ciddi bir hazırlık devresi geçirdiğini belli eden (3) ICE FOUNTAIN kendisine göre grupta start alacağı bu yarışında bu kez farklı koşacak olup başta düşündüğüm isim. Daha önce bu pist ve mesafede 2.09.62 ile KV-7 birinciliği bulunan, son yarışında kendisine göre kısa mesafeye rağmen yakın ara beşinci olurken eski havasını yakalamış görünen ABJAR ACADEMY seri stile sahip bulunması ile Ice Fountaın‘in öncelikli rakibi olacaktır. Daha önce burada 1800-2000 metrede birincilikler yapan, geçen sezon Diyarbakır ve Şanlıurfa’da kazanan, son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım (4) ZENDA Şanlıurfa’da Pazartesi sabahı yaptığı 1200/1.19.8 1.04.8 25.3 HÇ galobunda güzel bir hazırlık devresi geçirdiğini kanıtlarken, bence kesinlikle ihmale gelmez. Bir süredir start almamasına rağmen düzenli ve muntazam idmanda olan (11) LAVOKATO yatkın olduğu uzun mesafede start alacağı bu yarışta benim bir diğer şans verdiğim isimdir. Son yarışını burada 1700 kumda 2.04.40 ile kazanma başarısını gösterirken, rakiplerine beş boy fark atan, daha önce bu pist ve mesafede iki kez kazanan (1) TRENDSETTER iyi durumu ile bence gözden uzak tutulmamalıdır. Sprint mesafesini iyi ayarlayabildiği uzun mesafeli koşularda başarılı sonuçlar alabilen (9) DESERT EAGLE, başarısız yarışlarının ardından itina ile hazırlanarak toparlandığını belli edip Ercan Altın ile bugüne kadar 31 kez start alarak 1 kez kazanan (5) AĞASLAN, her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak istenilen forma ulaşan (6) GÜLCİHAN ve beş ay aradan sonra Şanlıurfa’da bir yarış görüp üçüncülük yapan grubun kaliteli ismi (7) KAIZEN daha sonraki ihtimallerdir.

2.Ayak: Bu pistte bir yarış koşup 2000 metrede 2.50.14 ile rahat kazanma başarısını gösteren (4) ZENGİN ADAM ekürinin kendine has idman programı ile muhafaza ettiği form durumu ve yatkın olduğu mesafede başta düşündüğüm isimdir. Geçen yıl burada 1600 metrede iki kez kazanan, son iki koşusunda başarılı bir performans sergileyen (11) KÖKMENİN OĞLU mesafe ayırt etmemesi ve eküri koşma avantajı ile Zengin Adam‘ın en yakın rakibi olacaktır. Daha önce burada ve Diyarbakır’da kazanan, son yarışında 1600 metrede yakın ara tabela dışında kalmasına rağmen dikkatimi çeken (6) BURAĞIM bu tip mesafeli kum pist yarışlarına olan uyumu ile bence kesinlikle ihmal edilmemelidir. Gördüğü yarışlarından sonra toparlanan ve bu koşusuna ilgilileri tarafından itina ile hazırlanan (8) ÜÇORTAK yatkın olduğu mesafede sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde etkili sonuç alabilir, benim bir diğer şans verdiğim isimdir. Son yarışında bu pistte 1600 metrede boyun farkıyla ikinci kalarak beğenimi kazanan (3) CANKOPARAN düzelen form durumu ve kendisine göre grupta bence iddialı isimler arasındadır. Daha önce bu pistte 2000 metrede kazanan, son yarışını da 1600 metrede 2.15.14 ile kazanma başarısını gösteren (1) EVRENOĞLU devam eden formu ile bence gözden uzak tutulmamalı. Geçen hafta bu pist ve mesafede tabela dışında kalsa da bu aralar farklılaşmalar gösteren (9) YAĞIZIM, Bir yarış önce 2000 metrede ikinciliğini beğendiğim, son koşusunda ise az farkla tabelaya giremeyen (12) ASLANLI AĞASI ve Şanlıurfa’da 1400 metrede kazanan, son yarışında burada ikinciliği dikkat çekici olan (10) FERİTİN OĞLU daha sonraki ihtimallerdir.

3.Ayak: Bu pistte koştuğu son yarışında 1800 metrede 2.35.86 ile başarılı bir ikincilik elde eden ve hazırlıklarında formunu bulduğunu gösteren ekürili (11) PEYAMİ bu tip mesafeli kum pist yarışlarına olan uyumu ile kuponlara öncelikle yazılmalıdır. Geçen hafta tatminkar bir dördüncülük yaparak her geçen gün gücüne ulaşmaya başladığını belli eden (13) VEYSİ BABA bu mesafede en iyi dereceye sahip bulunması ile bu kez farklı koşacak olup ekürilerin en yakın rakibi olacaktır. Zaman zaman da olsa bu rakiplerinin yanında gücü nispetinde dikkat çeken yarışlar koşabilen (4) PEKKURTplanladığı bu koşusu için gerçekleştirdiği idman ve galoplarında sağlıklı bir görünüm sergilerken, bence kesinlikle ihmale gelmez. Dört ay aradan sonra bir yarış görüp üçüncülük yapan, daha önce Şanlıurfa ve Diyarbakır’da KV koşular kazanan(12) SEMETEYOĞLU düzenli yarış hazırlıkları ile bir diğer şanslı atımdır. Bu pistteki son koşusunda tabela dışında kalsa da bir önceki üçüncülükleri ile gözümü dolduran (6) ALABORA itina ile hazırlandığı bu koşusunda rakiplerine üstünlük sağlayabilir, benden söylemesi. Sezon başında Şanlıurfa’da 1400-1700′de kazanan, üç yarış evvel 1200′de 62 kiloya rağmen yine kazanan, son iki koşusu da oldukça dikkat çekici olan (1) GÜVENBAKAN bugüne kadar M.Turan ile 10 kez start alıp bunun 4′ünü kazanma başarısını göstermesi ile bence iddialı isimler arasındadır. Adana’dan geldikten sonra burada düzenli idmanlarla iyi bir hazırlık devresi geçiren grubun kalite ismi (7) BÜRKAN ve Şanlıurfa’daki son kısa mesafeli ikinciliği ile formunu düzelttiğini gösteren ahırdan sinyalli (3) CANBERAT sağlam kuponlarda kesinlikle göz ardı edilmemelidir.

4.Ayak: İstanbul’dan geldikten sonra bu pistte sürdürdüğü hazırlıklarında her geçen gün piste uyum sağladığını belli eden ve ahır ekibinin bu kez daha etkili bir yarış çıkartır gözüyle baktığı (5) LADY FORCE kaba kum pisti bulması ile başta düşündüğüm isimdir. Kapalı gözlük denendiği son yarışında tabela dışında kalan ancak hazırlıklarında artan forma sahip görünen (3) HANZADE GÜL sevdiği mesafede start alacağı bu yarışında Lady Force‘nin en yakın rakibi olacaktır. Adana’da 1200-1300-1400 kumda başarılı bir performans sergileyen, son yarışında uzun mesafeden etkilenen (7) POWERLINE bir süre istirahatin ardından buradaki idmanlarında dikkat çekmesi ile bence kesinlikle ihmal edilmeye gelmez. Bir süre aradan sonra koştuğu 1200 metrelik kum pist yarışında 1.29.15 ile ilgi çeken üçüncülük yapan (4) KÜÇÜK ÇİLİMLİgeliştirdiği form durumu ile bir diğer şans verdiğim isim. Bu aralar farklılaşmalar gösteren (2) GÜZEL KURŞUN ve starttan düzgün çıkması halinde (8) TİK TAK sürprizde önereceğim isimlerdir.

5.Ayak: Geçen sezon Şanlıurfa’da 1400-2000 metrede kazanan, bu sezon 1800 metrede üçüncülükler yapan, son yarışında bu pistte 2000 metrede ikinciliği oldukça başarılı olan (2) TOMO AĞA hazırlıklarında gayet iyi durumda olduğunu belli ederken, mesafesinde start alacağı bu koşusunda birinciliğin en güçlü adayı olup bence kuponlara tek yazılabilir. Daha önce bu pist ve mesafede 1.57.75 ile kazanan, bu sezon Şanlıurfa’da 1200-1400 metrelerde yine kazanan formda(1) DUBAİLİ mesafeye uyumu ile Tomoağa‘nın yakın rakibi olacaktır. Son yarışını burada 2000 metrede dördüncü olurken, toparlandığını gösteren, daha önce Şanlıurfa’da ve burada değişik mesafelerde birincilikleri bulunan (3) VEZİR TAY itina ile hazırlandığı bu yarışında dikkate alınmalıdır. Adana’dan gelip geçen hafta bu pistte 1200 metrede 1.34.05 ile kazanan(5) ATEŞKES, son koşusunu ölçü almadığım (4) ŞEŞEN BAHAR ve her geçen gün daha iyi duruma geldiğini idmanlarında gösteren (8) TANERCAN sürprizde önerebileceğim isimlerdir.

6.Ayak: Geçtiğimiz hafta bu pistte koştuğu son yarışını 1900 metrede üç boy farkla önde kazanma başarısını gösterirken, bu tip rakiplerini geçen (12) LAST SPARTAN devam eden formu ve mesafe ayırt etmemesi ile başta düşündüğüm isim. İki ay aradan sonra geçen hafta ağır kiloyla bir yarış gören, daha önce Adana’da kumda değişik mesafelerde dört birinciliği bulunan (6) STAR HUNTER düzenli pist çalışmaları ile Last Spartan‘ın öncelikli rakibi olacaktır. Burada bir yarış koşup 1200 metrede üçüncü olan, sürekli artan forma sahip (13) İSTANBUL BEYİ bu koşusuna ilgilileri tarafından itina ile hazırlanırken, yatkın olduğu mesafede bence kesinlikle ihmale gelmez. Son uzun mesafeli koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen bir önceki yarışında burada 1700 metrede ikinciliğini başarılı bulduğum (5) SATISFACTION starttan düzgün çıkış yapması halinde bu kez farklı bir sonuç elde edebilir. Buradaki ilk yarışını kazanma başarısını gösteren (10) ISONIC, daha önce Diyarbakır ve Şanlıurfa’da üç yarış kazanıp, buradaki son koşusu tatminkar olan (7) OTOFROCK, önde istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda başarılı koşabilen (4) BYE CANIM ve hafif kilo avantajına sahip bulunan (9) SUZY PEPPER sürprizde önerebileceğim isimlerdir.

Altılım: (3.2.4) (4.11.6.8.3.1.9.12) (11.13.4.12.6.1.7.3) (5.3.7.4) (2) (12.6.13.5)

Ekonomik Altılım: (3) (4.11.6.8) (11.13.4.12) (5.3.7.4) (2) (12.6)


İSTANBUL 

YİĞİTSOY sentetik pistte dikkat çeken galobu ile kazanmaya yakın, Son ayakta AĞA EFENDİ çim pistte farklı koşabilir 

1.Ayak: Son üç koşusunu burada 1300-1400-1500 sentetik pistte kazanmayı başaran, süper forma sahip (6) YÜREĞİM çim pist performansı kuma nispeten biraz noksan olmasına rağmen turvakar işlerle hazırlandığı bu yarışında başta düşündüğüm isim. Son iki yarışında start problemi yaşayan, geçen sezon burada 1400-1900-2100 ve 2200 çim pistte birincilikleri bulunan (2) ÇİSİL geçen hafta içinde makine provasına ilaveten Pazar sabahı yaptığı 1000/1.10.2 28 Rgalobunda bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirdiğini belli ederken, bu kez düzgün çıkış yapması halindeYüreğim‘in en yakın rakibi olacaktır. Daha önce burada 1400 ağır çim pistte kazanan, son yarışında 1200 ağır çimde baş farkıyla ikincilik yapan, eküri avantajlı (5) MAVİ MELEK son dikkat çeken koşuları ve 24 kez start alıp bunun 3′nü kazandığı uyumlu binicisi D.Korkmaz ise bence kesinlikle ihmal edilmemeli. Bir yarış önce 1500 sentetik pistte kazanan, son yarışında 1400 sentetik pistte buradaki rakibi Yüreğim‘e yarım boy farkla geçilerek ikinci kalan (11) FERACEHAN Pazar sabahı iç pistte yaptığı 800/57.5 27.7 R galobundaki görüntüsü ve ilk kez çimde koşacak olmasına rağmen bir diğer şanslı atımdır. Daha önce burada 1400-1600 çimde, 1300-1500 sentetikte birincilikleri bulunan, uzun aradan sonra koştuğu yarışında 1400 sentetik pistte üçüncülük yapan, son koşusunu ölçü almadığım (3) DİLŞEKER sevdiği mesafede bu kez farklı koşacak olup değerlendirilmeye alınmalıdır. Pist ayırt etmeyerek son koşularında tabelaya yakın sonuçlar alarak beğenimi kazanan (8) UMUDUN RENGİ Pazartesi sabahı 800/56.3 27.7 R galobunda bu koşusuna eksiksiz hazırlandığını kanıtlarken, gözden uzak tutulmamalıdır. Son iki yarışında sentetik pistte ve çimde oldukça başarılı performans sergileyen, daha önce bu pist ve mesafede iki kez, 1200 çimde bir kez kazanan (4) KORKUT CEYLANI, son yarışında 1600 çimde1.27.94 ile ikincili oldukça başarılı (13) MISRACIM, Geçen sezon burada 1200 sentetik kazanan, bu pist ve mesafede tabelalar yapan, 1300-1600 çimdi üçüncülükleri bulunup, uzun aradan sonra iki yarış gören (7) BİLGE SU ve geçen yıl burada 1600 ağır çimde bir kez, 1900 normal çimde iki kez kazanıp hazırlıklarında da beğeni toplayan seri stile sahip (1) RABİA sağlam kuponlarda gözden uzak tutulmamalıdır.

2.Ayak: Geçtiğimiz yılın Gazi galibi olan (7) BLAZE TO WIN bir süredir start almamasına rağmen yeterli hazırlıklara sahip bulunup geçen Cuma sabahı 800/49.7 25.2 R galobunda kalitesine yakışır bir görünüm sergilerken, 5 kez start alıp bunun hepsini kazandığı jokeyi Halis Karataş ile birinciliğin en güçlü adayıdır. Grubun formda ismi olup bu tip mesafelerdeki son yarışlarında oldukça başarılı sonuçlar elde eden ve en az kendisi kadar iyi durumda olan ekürisi Kalimdor ile start alan (9) GALİPHAN düzenli pist çalışmaları ve 5 kez start alıp 3 kez fotoyu önde geçtiği binicisi G.Kocakaya ile Blaze To Win’in en ciddi rakibi olacaktır. Yaklaşık beş aydır start almamasına rağmen geçtiğimiz sezon çimde birbirinden başarılı yarışları bulunan (12) SWEET BREEW deneyimli ahır ekibi tarafından itina ile hazırlanırken, 3 kez binip bunun hepsini kazandığı jokeyi S.Kaya ile dikkate alınmalı. Beş ay aradan sonra bu sezon bir yarış koşup 1900 ağır çimdre üçüncülük yapan, daha önce burada ve Ankara’da çimde grup yarışlar kazanan (2) CİHANIM, son yarışını Adana’da 1700 çimde Gr-3′de 1.44.70 ile kazanarak İstanbul’a formda gelen (4) PERFECT WARRIOR, bu koşusuna arka arkaya ciddi işler yapıp hazırlanan (6) TEMELHAN ve mesafe ayırt etmeden etkili yarışları bulunan (8) ES ES RUNNER son metreleri çekişmeli geçecek olan bu koşuda daha sonraki ihtimallerdir.

3.Ayak: Geçen yıl bir kez star alıp 1000 çimde kazanan, sekiz ay aradan sonra burada 1200 ağır çimde bir yarış görüp kondisyon açığını kapatan (4) YİĞİTSOY Pazar sabahı 1200/1.22 1.08 28.2 R galobunda bu koşusuna daha iyi durumda gireceğini belli ederken, klas binicisi H.Karataş ile kuponlara tek yazılabilir. Bursa kumundaki son yarışlarında adından başarı ile bahsettiren ve yine Bursa’da Pazar sabahı yaptığı 1200/1.25.9 1.10.6 28.2 R galobunda İstanbul pistine formda geleceğini belli eden (3) KLASCAN sevdiği mesafede Yiğitsoy‘un en yakın rakibi olacaktır. Son yarışında 1500 sentetik pistte 1.41.95 ile dördüncülüğü dikkat çekici olan (5) TURBO JET, geçen yırl burada 1400 sentetik pistte kazanan, 1200-1300-1500 sentetikte ikincilikleri bulunan, Ankara’daki son koşusunu ölçü almadığım (2) BAKIRCI BEY ve Kocaeli pistindeki son yarışını 1400 kumda 1.38.15 ile kazanıp Maıden’dan çıkarak güzel hazırlıklara sahip hafif kilolu (9) KONGOdaha sonraki ihtimallerdir.

4.Ayak: Geçen yıl 1300-1400 sentetik, 1300 çimde üst üste üç birincilik yapan, bir müddet aradan sonra bu pist ve mesafede bir yarış görerek dördüncü olan, son yarışını 1400 sentetikte 1.24.37 ile beyaz bayrak ayna yaparak kazanmayı başaran (2) DRACARYS hafta başında yaptığı 600/36.3 24.3 R galobu ve 5 kez binip 4 kez fotoyu önde geçtiği jokeyi Gökhan Gökçe ile yarışın en şanslı ismidir. son yarışında 1600 ağır çimde tabela dışı kalmasına rağmen bir yarış önce bu pist ve mesafede 1.31.47 ile GR-3 kazanan (1) NEW STAR geçtiğimiz hafta sonundaki güzel galobu ile Dracarys‘nin yakın rakibi olacaktır. Beş ay aradan sonra bu pist ve mesafede bir yarış koşup 1.33.21 ile üçüncülük yapan, daha önce burada 1200 sentetik pistte yarış boy farkla ikinci olup 1400 sentetikde 1.25.91 ile kazanan (3) DUKE OF KENT ekürinin kendine has idman programı ile itina ile hazırlandığı bu yarışında bence kesinlikle ihmale gelmez. Sertleşen rakiplerine rağmen son yarışlarında adından başarı ile bahsettiren (6) YALPAGAN hafta sonunda 1000/1.05 25.5 R galobunda bu koşusuna itina ile hazırlandığını belli ederken, sevdiği pistte diğer şanslı atımdır. Bu pistteki son koşusunu ölçü almadığım (4) İZMİR ŞAHI Cuma sabahı yaptığı 1000/1.03.2 25.4 R galobundaki görünümü ile benim sürpriz atımdır.

5.Ayak: Sezon başı burada 1400-2000 sentetik pistte kazanan, son yarışında 1500 sentetik pistte 1.41.13 ile ikinci olurken beğenimi kazanan (3) ADAAĞASI bu koşusu için yaptığı çalışmalarında aynı formunu koruduğunu kanıtlarken, sevdiği pistte yarışın en şanslı ismidir. Daha önce burada sentetikte değişik mesafelerde sekiz kez kazanma başarısını gösteren, son yarışında da tatminkar bir dördüncülük yapan (4) HASANŞAH bu koşusuna güzel ve ciddi galoplar yaparak hazırlanırken, 23 kez start alıp 3 kez fotoyu önde geçtiği uyumlu jokeyi Ahmet Çelik ve sprinter yapısı ile Adaağası‘nın en yakın rakibi olacaktır. İzmir’de bu tip mesafeli kum yarışlarında başarılı sonuçlar alarak İstanbul’a formda getirilen ve hafta başında yaptığı 600/41.2 27.2 R galobunda formda bir görünüm sergileyen (1) BÜREBEY mesafesinde start alacağı bu yarışında kesinlikle ihmale gelmez. Son iki yarışında 2000-2100 sentetik pistte üçüncülükleri ile beğenimi kazanan (5) BİLGE KURT ve buradaki son koşusunu 2000 sentetik pistte ağır kilosuna rağmen 2.21.34 ile kazanan formda (2) RESSAM yarışın daha sonraki ihtimalleridir.

6.Ayak: Bir süredir start almamasına rağmen bu tip mesafeli koşularda dikkat çeken yarışlar yapabilen (7) GRAND COURAGE Pazar sabahı 1000/1.02.8 25 R galobunda formunu geliştirdiğini kanıtlarken, ilk şans verdiğim isimdir. Gördüğü her yarışının ardından gelişen forma sahip bulunan (2) ATEN GOLD hafta başında yaptığı 600/36 24.3 R işinde beğeni toplarken, itinalı ahır bakımı ile bence çok şanslıdır. Son 2000 metrelik sentetik pist yarışında 2.09.09 ile dikkat çeken üçüncülük yapan (8) GRAND SHINING Pazartesi sabahı 600/36.5 24 R işindeki dikkat çeken görünümü ile bence kesinlikle ihmale gelmez. Sentetik pistteki ilk yarışında fazla sıkıştırılmayan ancak bu kez çimde daha farklı sonuç alabileceğini düşündüğüm (1) AĞAEFENDİ Pazartesi sabahı 600/36.8 24.6 R galobunda artan formu olduğunu gösterirken, etkili binicisi ile bir diğer şanslı atımdır. Sürekli artan forma sahip olduğunu son iki yarışında gösteren, bu koşusu için yaptığı hazırlıklarında dikkat çeken, çimde daha iyi koşmasını beklediğim taylardan (11) MAXIMUS güzel dereceli galoplar yaparak hazırlandığı bu yarışında gözden uzak tutulmamalı. Son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım (6) FORGET ME NOTgüzel dereceli galoplar yaparak hazırlanması ile koşuya ağırlığını koyabilir, benden söylemesi. İstanbul pistine geldiği günden bu yana itina ile hazırlanan (5) CABALLO VOLADOR, çimde de etkili yarışı bulunan (12) METROPOLITAN, özenle bu koşusuna hazırlanan (9) HERCULES ve deneyimli ahır ekibi tarafından bu yarışına itina ile hazırlanan (10) MAKTAYMANsürprizde önerebileceğim isimlerdir.

Altılım: (6.2.5.11.3.8.4.13.7.1) (7.9) (4) (2.1.3.6) (3.4.1) (7.2.8.1.11.6)

Ekonomik Altılım: (6.2.5.11.3.8) (7.9) (4) (2.1) (3.4) (7.2)

Kaynak: liderform.com.tr  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu