Haberler

İzmir’de İlkbahar-Yaz Yarış Sezonunun İlk Koşusu’nu SAHİPBEY Kazandı

İzmir’de İlkbahar – Yaz yarış sezonu, 14 Nisan Perşembe günü 8 koşulu yarış programıyla açıldı.

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda İlkbahar – Yaz yarış sezonunun ilk koşusu 1000 metre mesafede kum pistte gerçekleşti. Start almamış 3 yaşlı Arap taylarının mücadele ettiği Şartlı-1 koşuyu, Özgür Özcan’ın SAHİPBEY (Joker – Arakarya / Haberbatur) isimli tayı, jokeyi Mustafa Çiçek ile 1.09.75’lik derece yaparak kazanmayı başardı. 

Birincilik ikramiyesi 35.000 TL olan koşuda, ikinciliği SAADIN GÜCÜ (İzbatur – Allıbahar / Sideways) elde ederken, HARZEMŞAHLI (Ağakaraca – Algül / Tırpan) üçüncü, ULAŞBEY (Deha – Gürsuna / Al-Işık) da dördüncü olurken, farklar 4 Boy – 4,5 Boy – Uzak  şeklinde oldu. 

BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu