Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

18 Ekim Beygir.com KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Kum pistteki son startında çok rahat bir birincilik elde etmiş olan KIRMANŞAH (4) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız SELDANINOĞLU (2) ciddi rakibi olup AKGİRAY (1) ve TORNACI (6) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.Koşu: Aynı pistteki aynı mesafeli ilk startıyla dikkat çeken JİMFED (3) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan TOVİN (5) ve yarış hayatına bu koşuyla başlayacak olan ekürili MÜTEKAMİL (4-2) ciddi rakipleri olup KİM (7) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: İyi form durumunu aynı pistteki son koşularına da yansıtmış olan BALBALLILI (3) ilk şanslı isimdir. Artan form durumuyla HAŞMET (6) ciddi rakibi olup başarılı yarışlarıyla dikkat çeken DECOLTE (5) ihmal edilmemelidir. Son koşusunu ölçü almadığımız SKY HERO (7) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Kum pist koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken EZOP KAHRAMANI (6) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Etkili jokeyiyle OĞLUM OZAN (2) ciddi rakibi olup iyi form durumuyla EL MIRADOR (1) ve son yarışlarını ölçü almadığımız STORMBELL (5) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

5.Koşu: İyi bir form yakalamış olan HOGWARTS (2) birinciliğe en yakın isimdir. Uyumlu jokeyiyle MODEL OĞLU (4) ciddi rakibi olup bu koşuyla yarış hayatına başlayacak olan MOSTER GIRL (7) ihmal edilmemelidir. Artan form durumuyla ekürili STORM KHAN (5-9) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Kum pist koşularındaki istikrarlı yarışlarıyla dikkat çeken MASTAR KIZI (3) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Tabela dışı kaldığı son koşularını ölçü almadığımız LA BOHEME (4) ciddi rakibi olup hafif kilolu FATO ANA (6) ihmal edilmemelidir. Artan formuyla MONTELLA (2) sonraki ihtimaldir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

7.Koşu: Aynı pistteki üç startını da uyumlu binicisiyle kazanmış olan ZEYTİNBAĞI (5) birinciliğe en yakın isimdir. Tecrübeli jokeyiyle YEŞİLMASKE (2) ciddi rakibi olup iyi bir form yakalamış olan KRALINADAMI (4) ve son startını ölçü almadığımız KARTALÖMER (3) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Kum pistteki aynı mesafeli son koşularıyla dikkat çeken ZORBEZİRGAN (8) ve etkili jokeyiyle son startını kazanmış olan KOÇALİ (7) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup tabela dışı kaldığı son yarışını ölçü almadığımız BABASEYFİ (2) ciddi rakipleridir. KIZIM İDİL (4) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu