Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

18 Mayis Nesine.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Kısa ara sonrası katıldığı son 1200 metrelik çim yarışında, gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek tatminkar bir 3.lükle ayrılan Desolator, gelişen nefesi ve daha hazır gireceği sınavında birinciliğin en güçlü adayıdır. Kendisini ısrarla tercihleyen başarılı binicisi idaresinde safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 1

4. Koşu: Ağır kiloyla üzerine gidilmeden bir yarış gösterilen ve son kez gerçekleştirdiği 1000 metrelik galobunda artık istenilen seviyeye ulaştığını ispatlayan Manticore, elverişli rakipler arasında favori olmayı hak ediyor. Form durumlarını sürekli yükselten Onurkaan ile Beddish ise favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir.

SIRALAMAM: 6-2-3

5. Koşu: Çimde farklı koşabildiğini başarılı son yarışları ile bir kez daha ispatlayan Benazin Kız, kendisi kadar iyi bir hazırlıktan geçen ahırdaşı Berraksu ile birlikte düşünülmeli. Üzerindeki durgunluğu atma çabası içerisindeki Seyyahkızı, elverişli rakipler arasında kötü gidişatta dur diyebilir. Tekrardan istenilen seviyeye ulaşan Irkım, kondisyonunu geliştiren Yıldızgüzeli ve tempolu yarışları seven Bellamiya ihmale gelmezler. İstanbul’dan formda götürülen Buharalı, aprantisi tarafından iyi idare edildiği takdirde adından bahsettirecektir. Formunda az da olsa kıpırdamalar mevcut Gönülgüzeli, bu sınavı dahil yakın takibe alınmalı.

SIRALAMAM: 2-1-6-8-5-3-7

6. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin mücadele verdiği son koşularında üstün bir performans ortaya koyarak sürekli adından bahsettiren Ayrton, dişine göre rakipler yanında şeytanın bacağını kırmaya çalışacaktır. Etkisiz son çim yarışını gücüne ölçü almadığım Bogdanovic, sevdiği piste üst sıralardaki yerini zorlayacaktır. Hazırlıkları eksiksiz Win The West ile gününde olduğu zaman çok ters koşabilen Has Yağız her an devreye girebilecek seviyedeler.

SIRALAMAM: 1-7-3-5

7. Koşu: Makineden 6 boy geç çıktığı ve bir anda doldurup ön tarafa geldiği Adana’daki son sınavında gayet tatminkar bir 4.lükle ayrılan Karaeser, aynı şansızlığı yaşamadığı takdirde bir beyaz bayrak ayna yarışı çıkarabilir. 800/56.9 – 400/28.3 HÇ galobuyla her geçen gün daha iyi bir duruma ulaştığını ispatlayan Gölcük Aslanı, etkili pilotunun tercihiyle favoriye zorlu anlar yaşatabilir. Güzel bir çıkış yakalayan Vicdansız ise bu ikiliden sonra değerlendirmeye alınmalı.

SIRALAMAM: 4-3-9

8. Koşu: Çimde çok daha parlak koştuğunu son 1200 metrelik yarışıyla bir kez daha ispatlayan Fleta, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde gruba üstünlük sağlayabilir. Yeni yeni kendini bulmaya başlayan Uhti Puhti, gücü oranında başarılı koşan Beynam ve güçlü bir orijine sahip Reborn gözden uzak tutulmamalı. Hazırlıklarında yeşil ışık yakan Kubi Dayı ile aşama içerisindeki Jidicious sürpriz uğraşı verecekler.

SIRALAMAM: 14-12-2-11-8-6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu