10 Haziran Sporx.com İSTANBUL At Yarışı Tahmini, Yorumları, Kuponu
İstanbul’da 10 koşulu bir yarış programı var. Program oldukça kalabalık ve cazip gözüküyor. Çift bankolu altılı ganyan şablonu içinde bugün güveneceğimiz ilk at çim performansına inandığım ve çimde kazanırken bu pistte daha iyi koşular çıkartabileceğinin sinyallerini veren BULDUM BAK olacak. İdman pistindeki işlerini koşuya yansıtması durumunda bu grupta VICTORY RIVER gibi Gazi adayı olan sert rakibine karşın kazanarak önemli bir sürprize imza atacaktır.. Günün bir diğer bankosu ise programın zevkli geçmeye aday koşularından biri olan tabela ayağında. 4 ve yukarı Arap atlarının KV8 mücadelesinde sert rakiplerine rağmen bu mesafelerde daha önce güzel koşuları bulunan YOL BULAN, binicisinin sabırlı davranması durumunda burada bugün ilgilerinin yüzünü güldürecektir. Güvenilerek kuponlara tek yazılabilir.
İstanbul’da programa 4 ve yukarı İngiliz safkanlarının Handikap 17 mücadelesi ile başlayacak. Sürprize açık koşuda bütçe dahilinde fazla at yazmakta yarar var. Pistin biraz yumuşaması halinde daha fazla koşacak olan HEIWA IWA, son galobunda 25.2 R yaparken fazla zorlanmadı. Bugün burada açılışı yapabilir.
Günün ikinci ayağında 3 yaşlı İngiliz safkanlarına ait maiden mücadele var. Burada problemleri giderilen ve son yarışında start almayan ALWAYS REMEMBER, süratli stiliyle öne düşecek. Altılı ganyanı cazip hale getirmek isteyen yarışseverler tarafndan değerlendirilmeli.
Günün üçüncü ayağında ise 4 ve yukarı Arap atlarının Handikap 16 mücadelesi var. Yarış hayatına büyük umutlarla başlayan, kalitesine rağmen bir türlü istenilen performansa erişemeyen TAHİRE, uzun mesafeye rağmen bugün burada yine atlanmamalı. Mesafenin uzaması lehine olacak olan ZENGİNLİ ise hafif sikletinin de avantajıyla bugün son grubu önde düzlük sprinti ile atlayabilir. Altılı ganyan çatısı içinde yer almalı.
İstanbul’da kapanış ise 3 yaşlı İngiliz safkanlarının bölünen Maiden koşusunun ikinci grubu ile olacak. Kuma yatkın bir orijine sahip olan MAXIMUS, yetenekli binicisi ile burada öne çıkıyor. Yarış hayatının ilk koşusunda ise güzel bir 4.lük elde eden ve start provalarında bir adım ileri gittiği gözüken KEPEZ STORM ise ufak kuponlarda risk alınarak tek yazılabilir. At koşar baht kazanır, tüm atların ayakları düz bassın.
Eko Kupon: HEPSİ / 4-9-10-14-15 / 3 / 1-3-7-8 / 3 / 7 / 14
Altılı Tahmin
2015-06-10
|
||||||||||
1. AYAK | 2. AYAK | 3. AYAK | 4. AYAK | 5. AYAK | 6. AYAK | |||||
HEPSİ | 4 | 1 | 3 | 7 | 3 | |||||
9 | 3 | 5 | ||||||||
10 | 7 | 14 | ||||||||
14 | 8 | |||||||||
15 |
Kaynak: Tilki’nin Yeri / sporx.com
Sitemizdeki diğer ELAZIĞ – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.