İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

9 Temmuz Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda LIONS ROSE (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SCAR TO SCAR (6-8) en yakın takipçisi olacaktır.LORD OF DARKNESS (5) ve KOBAYASHİ (3) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki MY DEAR SON (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.SUHARRY (5) ciddi rakibi olacaktır.ZU HAT (1) ve CASH IN (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla GOLDEN TOWER (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ULUDAZ (1) ciddi rakibi olacaktır.HEIWA IWA (4) ve GRAVESEND (3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan CORCOVADO (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.OBRA REİS (5) en yakın takipçisi olacaktır.KEREMTOSH (3) ve KETOHAN (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki SİNEPS (1) ve DEPOSITORY (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ENTERTAINMENT (7) en yakın takipçileri olacaktır.QUEEN OF SILVER (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: İyi formuyla TOUCH THE WOLF (10) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GÜNGÖR BABA (4) en yakın takipçisi olacaktır.DAYIM BENİM (3) ve KINOWA (5) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Formda olan ALDERAMİN (1) koşudaki favori isimdir.GÖZ AĞRISI (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BEYAZ KULE (3) ve BENAZİR KIZ (2) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi formuyla GÜLE GÜLE (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.NURİŞ (9-3-7) ciddi rakibi olacaktır.ÖMÜRÇINARI (11) ve GEÇGELANNA (5) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: İyi durumdaki MOB RULES (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.AĞAÇELİK (2) en yakın takipçisi olacaktır.GADDARA (6) ve AK DIAMOND (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu