İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

13 Eylul Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ERPINARLI (3) koşudaki favori isimdir.DOMATES GÜZELİ (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.KILAVUZHATİCE (5) ve FERHAL (4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki FERFORJE (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.SEYŞELLER (7-1) en yakın takipçisi olacaktır.LADY STONEHEART (3) ve GÜLMELEK (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: Artan formuyla NAKIT (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GANANDO SOLO (2) en yakın takipçisi olacaktır.TOPANGA (4) ve BUSE KIZI (5) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi formuyla AMANKAYA (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KARAYÜREK (1) ciddi rakibi olacaktır.GÖLCÜK ASLANI (7) ve AKSAKAL (2) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki NAZO SULTAN (8) ve ATLIGÜL (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ATAKIZIM (2) en yakın takipçileri olacaktır.SON SÜRAT (11) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: İyi formuyla KHAN OF GHOST (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MORTODELA (1) ciddi rakibi olacaktır.DEPOSITORY (4) ve ÇEKO DAYI (3) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki DİLİRAN (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.TALİPHAN (8) ciddi rakibi olacaktır.ALTEPE (1) ve YELTAY (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: Formda olan ISLAH (4-8) koşudaki favori isimdir.GÖRÜNMEZ (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.KOŞPITIRCIK (7) ve KIZIM ASLI (6) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: İyi durumdaki YİĞİTALP (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.LAGUNA LADY (2) en yakın takipçisi olacaktır.WEST LIFE (3) ve BELEKİ (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu