İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

17 Eylul Barış Düşmez İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

3. Koşu: 5 aylık aranın ardından gördüğü koşusunu oldukça beğendiğim ve o yarışının ardından idmanlarındaki görüntüsüne hayran kaldığım 8 numaralı BLAZE OG LIGHT favorimdir. Son koşusunu jokey hatasından dolayı kaybeden 1 numaralı ULUDAZ en sert rakibidir. Kocaeli pistinde 62 kilo altında start aldığı son yarışı ölçü olmayan 9 numaralı BÜYÜK BEYAZ kazandığı pistte geri dönüşü ve oldukça müsait sıkletiyle unutulmamalı. Nefes açan kalite isim 3 numaralı WARLEGEND dikkate alınmalı. 2 numaralı LİRA LİRA ile 6 numaralı CEP DURAK daha sonra.

4. Koşu: Geride bıraktığı 3 koşusuyla kalitesini ortaya koyan 4 numaralı YAĞIZAT kazanmaya devam edebilir. 6 numaralı MOSKOVAATEŞİ, 1 numaralı AKKULA, 3 numaralı ÖZPAR ile 2 numaralı GOLDEN KING öncelikle rakipleridir. 8 numaralı EMİRSOY, 7 numaralı CANYOLDAŞ ile 9 numaralı GÜLDÜRGÜLDÜR yüksek ikramiye hedefinde olanlara önerim.

5. Koşu: İstanbul ve Ankara’da yine bugünkü binicisi idaresinde kazandığı son iki yarışıyla kalitesini bir kez daha gözler önüne seren 4 numaralı SEMEND’in, devam eden süper formu ile G1 Velieefendi Koşusu’nu kazanan isim olmasını bekliyorum.

6. Koşu: Ekonomik kuponlara 1 numaralı MY SULTAN ile 2 numaralı DERİN SULTAN ayrımsız yazılmalı. Bursa’dan kolay kazanarak gelen 8 numaralı HİRA dikkate alınmalı. Start problemi yaşamaz ise 7 numaralı TUMBULZELE günün sürprizini gerçekleştirebilir.

7. Koşu: Kısa aranın ardından İstanbul’daki son yarışıyla beğenimi kazanan 5 numaralı LADY DERYA daha iyi durumda gireceği koşuda favorimdir. Trafik problemi yaşadığı için son yarışını kaybeden 3 numaralı PRENSES TORUN aynı şansızlıkları yaşamadığı takdirde favoriye zor anlar yaşatabilir.

8. Koşu: 3 numaralı CANKILIÇ, 5 numaralı DARK FIGHTER ve 2 numaralı ASLAN ADAM arasında geçmesini beklediğim koşuda en az hatayı yapanın yarış hayatının ilk birinciliği ile tanışmasını bekliyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu