İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

4 Ekim Nesine.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Yarışa başlarda adapte olamadığı ilk 1200 metrelik çim koşusunda, düzlükten sonra toparlanıp yaptığı güçlü ataklarıyla kazanırken ciddi bir ara kapatan İzdahi, idmanlarından çok farklı koşabiliyor. Sağlıklı idman görünümüyle taya ilk şansı vermekteyim. Sürekli artan bir kondisyona sahip bulunan Alişir, dengi rakipler arasında Emirsoy ile kısa bir süre istirahat ettirilen Ayahna favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir.

SIRALAMAM: 5-1-3-2

2. Koşu: Gayet güzel bir mücadele örneği sergilediği bir üst gruptaki son yarışı kusursuz Urashan, lehine pist ve mesafede kuponlara öncelikli işaretlenmeli. Gördüğü koşuları ardından hep iyiye giden Farilyalı, ilk kez takılacak olan KAPALI GÖZLÜK’le beklentilerin üzerinde koşabilir. Kazanarak moral bulan Scifo ile formu ışıltılı Rekor en küçük bir hatayı affetmeyeceklerdir. 

SIRALAMAM: 6-7-8-5

3. Koşu: Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden biri olan Thor ile kazandığı son yarışının bir tesadüf olmadığını idmanlarındaki canlı görünümüyle ispatlayan Güzelkaya ufak bütçeli kuponlar için yeterli olacaktır. Geniş oynayanlar ise; İlgilge, Şahin Tepesi ve Kafadar’ı kuponlarına ekleyerek kapatabilirler de. 

SIRALAMAM: 3-4-1-2-5

4. Koşu: Grubun en hazır ve pişkin isimlerinden olan Kudo, iç start çekme avantajıyla bir solukta bitirmeye çalışacaktır. Dereceli galoplarında bir hayli beğenimi kazanan Sharifa, makineden düzgün çıkması halinde rakip tanımayacak kalibreye sahiptir. İkili arasında en az hata yapan koşunun galibini belirleyecektir.

SIRALAMAM: 7-9

5. Koşu: Khan Of Ghost ile birlikte yaptığı 800/46.9 – 400/23.8 R galobunda kusursuz bir görünüm içerisinde olan Yiğitalp, bu havasını performansına yansıtması halinde söz sahibi olacaktır. Tempolu yarışları seven Laguna Lady, yeni yeni kendini bulan Irish Country ile formu ışıltılı Diamond Dash ihmale gelmezler. Ankara’dan iddialı gelen Lady Girl, öndeki kapışmalardan istifade edecektir. Tekrardan istenilen seviyeye gelen Sierra Maestre, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde üst sıralardaki yerini zorlayacaktır.

SIRALAMAM: 7-8-11-10-1-5

6. Koşu: KAPALI GÖZLÜ’ğü çıkarıldığı son 1600 metrelik çim yarışını kazanmayı bilen Mirzalağa’dan bu kez tam mesafesinde yine bir beyaz ayna yarışı gelebilir. Formunun zirvesindeki Kafkasoğlu ile istim üzerindeki Kazdağı en küçük hatayı affetmezler.

SIRALAMAM: 4-5-3

7. Koşu: Üstün bir süratte sahip olan Miss Congeniality, yeterli gördüğüm çalışmalarıyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Güçlü orijiniyle Lady Luxor ile kabiliyetli bir tay olduğunu özellikle belirtmek istediğim Avrupa Güzeli favorinin sert takipçileridir.SIRALAMAM: 7-5-1

8. Koşu: Kısa aranın kendisine çok iyi geldiğini gözlemlediğim Önderefe başta olmak üzere; Oğlumejder, Surkapı, Çakırali ile Serdengeçer sırası ile değerlendirmeye alınmalı.

SIRALAMAM: 9-2-6-10-1

9. Koşu: Çim performansı gayet etkileyici Mücizekaya ile yükselişteki Ezgili birincilikte eşit şanstalar. Ankara’dan iyi gelen Asilbeşir, dinçlikle beklentilerin üzerinde koşabilir. Dengi rakipler yanında Teksayfa ve formunu sürekli geliştiren Şen Nehir göz ardı edilmemeli.

SIRALAMAM: 5-7-1-9-11

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu