Ankara TJK At Yarışı Tahminleri, Banko TahminlerTahminler

Adil Aydın ANKARA Altılı Ganyan Tahminleri ve Yorumları (25 Mayıs 2021)

Ankara yarışları için, kurgumda, Handikap ve Satış koşusunu kalabalık tutup diğer ayaklarda tercihleri netleştireceğim.

1.AYAK

Şartlı 4 yarış 4+İngilizler katılıyor. Bu şartlı yarış hakkında size azda olsa bilgi vereyim. Dönem Kazançlarına göre kilo alan veya veren isimler yarışıyor. Handikap puanı 92 olan 5- MINE OF FIRE 56,5 kg ile koşarken 40 handikap puanlı 1- COMANDAT’ta 56,5 kg ile koşuyor! Yani bu Yılki kazançları dikkate alınarak kilo tespit ediliyor. Yarışa 280,330 ‘a kadar kazançlılar katılabiliyorken en yüksek kazanç 115,100 TL ile MINE OF FIRE’de. Kazançları 127,720 TL yi aşmayan isimlerden 2 kg düşülüyor. Bu böyle aşağı doğru iniyor. Yani bu yarışta kilo almak değil vermek söz konusu.

Bu durumda en geneliyle incelediğimde yakın performanslıları yazıyorum.

2.AYAK

Handikap 15/D ait yarışta tayların Hndk 37-52 puanlılardan birinin kazanmasını bekliyorum. Gördüğünüz gibi handikap puanları ve kilolar arasındaki denklik 1400 m mesafe söz konusu olunca eşitlenmiş oluyor. Bu yarışa katılan isimlerden YILMAZ HOCA yarışı hızlandıran bir isim ve kondisyonu yarışı bitirmesine yetmiyor. Bugün ilk planda yarışı hızlandıracak başka isim yok. Zaman zaman önde giden MUHSİN ve USTAOĞLU’nun nasıl koşacakları çok önemlidir. Yarışı hızlandırıp tempoyu yükseltirlerse sonda gelecekler yarışta daha şanslı olurlar. Tecrübelerime güvenerek yarışın çok hızlı gitmeyeceğine inanıyorum. Bu durumda geçen hafta banko yazdığım ÖZGÜR FATİH gibi uzundan kısaya dönen isimlerin şanslarının azaldığını düşünüyorum.

3.AYAK

Handikap 15 Arapların mücadelesi 1600 çimde 31-60 handikaplılar arasında 50-62 kilolu on safkan arasında yapılacak. Handikap farkları direkt kilolara yansıtılıp denge sağlanmış. Çok ismin kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK

KV6 yarışa baktığımızda Adana ve Ankara’da Şartlı 4-5 yarışlarda kazanan 1- İZTAN için, beraber koştuğu ve geçtiği isimleri mesafe daha da uzadığı için geçmesi normal sonuç olur.

5.AYAK

Bu maiden mücadelenin 5.ayakta olması fazla isme yer vermemi gerektirdi. Aslında kumda koştuğu gibi çimde koşabilse KALK GİDELİM uzak ara kazanması lazım. Çok isim yazalım veya tek bırakalım.

6.AYAK

Satış 3 koşusuyla ilgili tek söyleyeceğim çok isme yer verilmesidir.

ANKARA

5,1,2,7
7,4,2,1,3,5,6,8,9
2,5,3,1,9,8,4,7
1
2,6,3
4,13,9,1,2,15,5,11,6

BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu