Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

27 Kasim Adem Adar BURSA Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları

1.Ayak: Altılının ilk ayağı den güçlerin bir araya geldiği bir koşu, koşuda ilk favorim (13) ARZAK. İlk rakibi (1) DOĞUHAN, sonra sıra ile (12) YÜCELİR, (5) İLGAR TAY, (6) MARİSA, (2) MERTADAM, (9) SAVAŞ ATI. 

2.Ayak : Son yarışını İzmir’de kazanan (2) BEZMİ ALEM Bursa pistinde de başarıları bulunan bu isimdir, etkili olduğu mesafede favorimdir, uyumlu jokeyi ile (6) NEHİRCAN ilk rakibidir, kısa mesafeden etkilenmez ise süper formu ile (7) LADY CARİNA, Bursa pistine ilk defa çıkacak olan (1) GÜLEN BİNDA, eküri avantajı olan (5) YİĞİT ALP ve istikralı yarışlar sergileyen (8) KÖREBE koşudaki şanslı isimlerdir.

3.Ayak: 7 gün önce çıktığı ilk yarışında start problemi yaşayınca önlere erken çıkabilmek için tüm gücünü harcayınca son metrelerde güçlü rakibine boyun eğen (1) ERDEMİR düzdgün bir çıkış yaparsa kazanabilecek güçte bir isimdir, koşudaki favorimdir. son iki yarışında bu pistte elde ettiği ikincilikler ile favorinin en ciddi rakibi (4) KIZIKHAN olur. Son koşusunda viraj dönüldükten sonra yaptığı rahat ataklar ile acaba kazanır mı dedirttikten sonra üçüncü olan (7) INVISIBLE WOMEN, ara sonrası koşu görüp nefes açan ve çalışmalarını beğendiğim (3) JUNİOR DANCER ve İzmir’den gelip şansını Bursa’da deneyecek olan (8) WALLPAPERS. 

4.Ayak: Startta oyalanmayıp erken öne çıkarsa şansını ikiye katlayacak olan (7) YILMAZHAN koşuda favorimdir. Formunun zirvesinde olan (1) CORİTİBA ve (5) RED REBEL eşit şanstaki isimlerdir. bir süredir koşmasa da, Bursa pistinde bir çok başarılı yarışlar koşan (4) CLARK KENT, sonlarda atacağı sert sprinti ile (6) SUHARRY. 

5.Ayak: Seri bir tay olan (3) SANTA RUA rakiplerine kolay üstünlük sağlayacaktır. Banko öneriyorum. 

6.Ayak: Ankara pistinde son iki birinciliğini gösterişli kazanan ve ileride açık yarışlarda rahatlıkla boy gösterebilecek kalitede olan (1) BİNBİR’i banko öneriyorum. Bol Şanslar.

Altılı Ganyan Tahminim: 13,1,12,5,6,2,9 // 2,6,7,1,5,8 // 1,4,7,3,8 // 7,1,5,4,6 // 3 // 1 — 63 TL

Ekonomik Altılı Ganyan Tahminim: 13,1,12,5,6,2,9 // 2  // 1,4,7,3,8 // 7,1,5,4,6 // 3 // 1 — 10.5 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu