Ayhan Yeşilbağİzmir TahminleriTahminler

10 Ocak 2021 Ayhan Yeşildağ İZMİR Altılı Ganyan Tahmin ve Analizleri

1. ALTILI TAHMİNLERİM

1.AYAK: İlk kez koşacak taylar içinde sabah sahada çıplak gözle izleme şansı bulduğum eküri avantajlı KARAMBOL ilk atım, LIFE SAVER yazılmalı, DİPMEN ve HİKMETAĞA diğer şanslı taylar.

2.AYAK: Bu koşuda ilk göze çarpan 2 at var. 1400’ü 1.38 koşan GELİBOLU KIZI ve Bursa son koşusu iyi olan ve 1400’ü 1.37 ile 2. olan ve şimdi üzerinde Kocakaya olan YEMENGÜZELİ arasında geçer.

3.AYAK: Bu yarış GRAVGOROV ve PRIMERUNNER arasında geçecek gibi kuru pisti bulursa ki dün yağan yağmur sonrası pist bugün kuru olacak, GRAVGOROV daha şanslı. Burada atımız GOGUSH’ta var fakat erkek rakipleri yanında biz 2’liye girersek atımızı başarılı sayarız.

4.AYAK: KIŞMASALI daha sert gruplardan geldi buraya kazanması lazım BANKO.

5.AYAK: Günün zor koşusu çok ata yer verin TUĞTEKİN mutlaka yazın, uzunu seven UÇANKARACA, son yarışı kötü olsa da BEYHANEFE, uygun kilo ile ORKİ, pistte çok iyi olan CESURAYAK geniş şablon altta olacak.

6.AYAK: Aradan sonra yarış gören ve kazanan MY ROYAL SUN eski formunu buldu pistin nemli olması avantaj KING MAN GO geçen yarışında KUZEYYAGMURUNU rahat geçti kaba kumu da çok sevdi. Bu 3 at yeterli.

BOL ŞANSLAR.

4-5-2-3
3-1
2-1
KIŞMASALI
1-5-2-9-4/3-10-7
2-4-5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu