Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriatyarışı.comElazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminlerYabancı Altılı Ganyan Tahminleri, Yurt Dışı At Yarışı Tahmini

Atyarışı.com’da 100 TL Hoş geldin kampanyasına ek anında 50 TL Kazan!

GanyanTime2.com ile birlikte kazan! Sitemiz üzerinden atyarışı.com’a üye ol “100 TL Hoş Geldin Kampanyası“na ek anında 50 TL kazanmak için aşağıdaki linkten üye ol. Ayrıca üye olduktan sonra arkadaşını atyarışı.com’lu yap, hem sana hem arkadaşına 50 TL kazanma fırsatını kaçırma!

ATYARIŞI.COM’A ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA.

Kampanya Koşulları

  • Bu kampanya, 4 Race Teknoloji ve Yazılım Anonim Şirketi markası atyarışı.com tarafından Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) izni ile düzenlenmiştir. Birlikte Kazan Kampanyası, arkadaşından referans linki ile davet alarak atyarışı.com’a yeni üye olan kişi ile atyarışı.com’a davet eden (arkadaşına referans olan) kişinin her ikisinin de 50 TL değerinde Çekilemez Puan Bakiyesi kazanabileceği bir kampanyadır.
  • Bu kampanyada arkadaşını davet eden kişi de arkadaşının daveti ile atyarışı.com’a gelerek (davet linki üzerinden) üyelik oluşturan kişi de 50 TL değerinde Çekilemez Puan Bakiyesi kazanır.
  • Davet edilen ve üyelik gerçekleştiren bir kişiden (davet edilen arkadaşı üzerinden) sadece bir defa kazanım elde edilir.
  • Davet eden kişi, referans olduğu her yeni üyelikten kazanım elde edebilir.
  • Davet linki, Hesabım > Birlikte Kazan menüsü üzerinde yer alan “Arkadaşınla Linki Paylaş” veya “QR ile Paylaş” aracılığıyla oluşturulur. Buradan paylaşım amacıyla oluşturulan davet linkinin atyarışı.com üyesi olmayan bir kişiye iletilmesi ve iletilen yönlendirme linki üzerinden atyarışı.com’a gelinerek yeni üyelik oluşturulmasıyla “Birlikte Kazan” kampanya akışı tamamlanmış olur. Üyelik gerçekleştirildiğinde, davet edilen ve davet eden üyelik hesaplarına anında 50 TL değerinde Çekilemez Puan Bakiyesi yatırılır.
  • Çekilemez bakiyeyi kullanmak için ayrıca bir işlem yapmanıza gerek bulunmaz. Çekilemez bakiyedeki tutar, atyarışı.com’daki tüm kupon harcamalarında kullanılabilmektedir. At yarışı kuponlarından elde edilen kazancınızı ise “PARA ÇEKME” işlemiyle anında banka hesabınıza nakit olarak aktarabilirsiniz.
  • Referans olan üyenin kampanyadan yararlanabilmesi için atyarışı.com üyeliğinin aktif olması gerekmektedir.
  • Aktif olmayan üyelik, kampanyadan kazanım elde edemez.
  • Birlikte Kazan kampanyasından yararlanan üyeler belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.
  • atyarışı.com gerekli gördüğü takdirde kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Kampanya Başlangıç Tarihi: 28.06.2024 10:00
Kampanya Bitiş Tarihi: 27.07.2024 23:59
Puan Son Kullanım Tarihi: 31.12.2024 23:59

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu