Şanlıurfa TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerTahminler
24 Kasım Sadun Kaya ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahmini
1. Ayak: Formunun zirvesinde olup hayatının ilk iki startında ortaya koyduğu performansı ile göz dolduran THE GUARDIANsevdiği pistte bu rakipler arasında benim tek atımdır. Rakip arayanlara ise üst sıralardan düşmeyen RADETZKY, iyi hazırlanan KAMÇİYA ve hazırlıklarında aşama içerisinde olan OLIMPIC SPEED’i öneriyorum.
2. Ayak: KARTALBEY iyi durumunu 800/50,8 dereceli galobunda korumasıyla benim favorim. Urfa ve Diyarbakır pistlerinde güzel bir mekik dokuyan BRAVE GREY ağır kilosuna rağmen sıkı rakiptir. Bu tip mesafeleri seven EMU EMİR beğendiğim idman görüntüsü ile bu kez farklı koşar.İyi durumunu devam ettiren KORKUT hafif kilosuyla ihmale gelmez. Bu kez grubunu bulan DOĞAN MAHMUT’a dikkat. Seri stili ile SUN RESITAL sürpriz
3. Ayak: Her yarışı bir öncekinden daha iyi olan İZDEN sevdiği mesafede ilk atımdır.Son koşusunda 3. olurken beğendiğimMİRAYBATUR ve 1200 kum yarışını 1,28,64 derece ile kazanan AKSİ BABY en sıkı rakiplerdir. Bu tip mesafelerde iyi bir performans sergileyen DİLA SULTAN hata kollar. Yakın ara 5.li ardından Cumartesi sabahı 800/57,7 galobunda beğendiğim NURCA göz ardı edilmemeli.Aşama içerisinde olan CADALOZ bu kez farklo koşacak.Ard arda 3. olanNURAYASI uygun kilosuyla start alacak olamsıya kuponlarda yer verilmeli.
4. Ayak: Form ve performans olarak bu grubun üstünde olan SINICITY uygun kilosuyla kazanmasını bekliyorum. Cumartesi sabahı yaptığı 800/52 galobunda beğendiğim MAGLADY ve sevdiği mesafede FOURTUNE sıkı rakipler. Son yarışını ölçü almadığım MY SPARKLER daha sonraki ihtimal. Hedef yapılan CYRSTAL COVE ve GANJ sağlam kuponlara yazılmalı.
5. Ayak: Hayatının ilk iki startında başarılı olan HAVAR iyi ahır bakımı sayesinde Cumartesi sabahı 800/51,4 dereceli galobunda tırnağının ucunda olup kendisi kadar iyi duruma gelen ekürise ile benim ikinci tekimdir. FLYING BEAUTIFUL,SÖNMEZAY ve DÜZCEBEYİ rakip olarak tavsiye edeceğim taylar.
6. Ayak: Günün en zor ve sürprize açık olan bu koşuda, öncelik olarak idman pistindeki görünümü ile SANCAR BEYkuponlara başta olmak üzere, PANZER, AŞKIM BABA, BALER, ESENKAL, İKİNCE ZORRO, ELLER BABA, MİHRİ SULTAN veKATI EFE sırasıyla şans verdiğim isimler.
Altılım: (6) (3.1.7.16.6.11) (4.2.9.8.1.3.11) (10.1.3.4.7.8) (8) (4.11.1.7.2.5.17.15.3)
Sitemizdeki diğer ŞANLIURFA-İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.