Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

19 Nisan Beygir.com ANKARA – KOCAELİ At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

ANKARA KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Kum pist koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken KIZILTUĞ (1) ve tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız YÜREKKAAN (4) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. GÖKKURT (3) ciddi rakipleri olup RUAT (6) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: Aynı pist ve mesafeli ilk startlarıyla dikkat çeken KATİPHAN (6) ve GÜNDÜZKAAN (5) devam eden form durumları ve etkili jokeyleriyle ilk şanslı isimlerdir. KURYE (7) ciddi rakipleri olup ÇAĞRILAN (3) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: Kum pist koşularındaki başarılı performanslarıyla dikkat çeken CURVE (1) ve KING CROWN (4) devam eden form durumlarıyla birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. KURTARDEDE (2) ciddi rakipleri olup WIND OF HAEVEN (3) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız AKHUN (3), iyi form durumuyla BOĞAZKERE (6), etkili jokeyiyle ekürili HASOĞLU (5-7) ve YİĞİTEFEKAAN (4) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

5.Koşu: İyi form durumuyla İLKNUR SULTAN (1), uyumlu jokeyiyle LEGENDARY QUEEN (4), kum pist yarışlarıyla dikkat çeken JAKŞİ JİLKI (3) ve kilo avantajıyla KAR LEOPARI (7) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

6.Koşu: Aynı pist ve mesafeli ilk startıyla dikkat çeken ASARLI (1) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. KÜÇÜK DEMİRKIRIM (6) ciddi rakibi olup KOŞANAĞA (5) ihmal edilmemelidir. GOCAOĞLAN (3) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Kum pist koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken DIRTY (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Son yarışlarıyla dikkat çeken DİDİ KOÇİ (3) ciddi rakibi olup KIZILYILMAZ (2) ve KARADUMAN BEYİ (4) sonraki ihtimallerdir.

KOCAELİ KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: İyi form durumuyla kum pistte start aldığı son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan TUMBUL YAPRAK (4), son yarışını ölçü almadığımız ANEMON FIVE (1) ve artan formuyla DİLŞEKER (2) sırasıyla şans verdiğimiz isimler olup IRMAK SULTAN (3) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: Kum pistte start aldığı son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan LION BLEU (8) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Son yarışıyla dikkat çeken ENFRARUJ (5) ciddi rakibi olup KRALİÇE HERA (7) ve KIZIL SAHRA (6) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız FEVRONYABAY (2), iyi form durumunu son yarışlarına da yansıtmış olan BALLINUR (1) ve hafif kilolu LADY FALCON (5) birlikte şans verdiğimiz isimler olup PAN IKONA (6) ciddi rakipleridir.

4.Koşu: Aynı pistte start aldığı son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan SEVEN AND SEVEN (1) ve ilk yarışından rahat bir birincilik elde etmiş olan ATEŞ SUYU (6) ilk şanslı isimler olup ZEYTINOGLU (4) ciddi rakipleridir. MUSYUS (3) ihmal edilmemelidir.

5.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan KIZILHAN (3) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Son yarışlarıyla dikkat çeken hafif kilolu MEHMETİN OĞLU (4) ciddi rakibi olup PEXUSS (5) ihmal edilmemelidir. Ekürili KAVZAN (1-9) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Artan formunu son koşusuna da yansıtmış olan DARK GUARDIAN (3), tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız DİLBAR (1), iyi bir form yakalamış olan RACLETTE (7) ve ekürili BEAUGAZON (2-5) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu