Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

18 Nisan Kurtiniadis ADANA 2.Altılı Ganyan Tahminleri




VİCDANSIZ:  Adana çiminde etkili performansları bulunan safkan kış sezonunda kumda üç yarış görüp kondüsyonunu geliştirdi. Bugün sevdiği çim pistte etkili bir performans sergilemesini beklediğim isim favorimdir.
CANAKIN: Ankara’da yarış hayatına başlayan ve koşunun favorilerinden olarak yarışa katılan tay etkili bir performans sergileyemedi. Sonrasında bir yarış daha koşup 3ay kadar ara verdi ve Adana kumunda bir yarış daha gördü. Bugün için yine çim piste çıkan tay, tüm takılarının da çıkartılması ile etkili idman görüntüsünü bu yarışına taşıması halinde güzel bir sürprize imza atabilir. Favorimdir.

CASH OUT: İstanbul yarışlarından beri sürekli olarak takibimde olan safkan bugün yine şanslı olabilecek bir grupta sürekli jokeyi Ayhan Kurşun’la start alacak. Her gördüğü koşudan sonra formunu yükselten isim bugün trafik sorunu yaşamaması halinde kazanmasını beklediğim isimdir. Favorimdir.
WOODY: Stilinde rakip olmadığı zaman çok etkili performanslar ortaya koyan yetenekli safkan bugün yine istediği şartlarda bir yarış buldu. Startla birlikte ön tarafa gelerek kendi temposunda forse edeceği yarışı, jokeyi safkanı viraja kadar nefeslendirip yeterli avansla çıkablirse geriden gelecek iki rakibine de direnmesini bekliyorum. Favorimdir. Rakipleri DISTANT RISING ve SELMET olacaktır.
KING OF BROTHERS: Orijin potansiyeli bakımından  yüksek kan hattına sahip olan tayın bugün çüm pistte çok etkili koşmasını bekliyorum. Sert jokeyi Ahmet Çelik ile eküri desteğini de arkasına alarak yüksek performans sergilemesini bekliyorum. Favorimdir.
MURTECİZCAN: Son ayların en formda safkanlarından. Lehine şartları yakaladığında çok etkili performanslar sergileyen isim, bugün yine lehine şartlar altında yarışacak. Son yarışında biraz uzayan mesafede sonlarda teslim olan safkan bugün en ideal mesafesi olan 1200 de yarışacak. 1. Kulvarın da vermiş olduğu avantaj ve sert aprantisi Hişman Çizik idaresinde starttan çıktığı gibi koşuyu kazanmasını bekliyorum ve GÜNÜN EN SAĞLAM BANKOSU olarak öneriyorum.
ŞABLONUM
11.2.6.4.3.10.1.5.7
4.7.3.11.12.5.8.9.6
6.4.7.2.12.11.5.15
3.1.2
4.13
2-MURTECİZCAN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu