İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

4 Mayıs Beygir.com İSTANBUL At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ÖZKARA (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.LİDERAĞA (1) en yakın takipçisi olacaktır.HALİÇ (6) ve NEVCİHAN (2) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki FINAL COUNTDOWN (6) ve CANT TOUCH THIS (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BOMANI (2) ciddi rakipleri olacaktır.DESERT LION (4) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla EMMİ (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.YUNUS GİBİ (2) en yakın takipçisi olacaktır.SULTANBATUR (3) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi durumdaki TENERIFE SONG (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PERHANE (2) ciddi rakibi olacaktır.PEPPERONI (4) ve EL SUENA (6) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Formda olan BLAZE OF LIGHT (5) koşudaki favori isimdir.EL PASO (8) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.PARTY LOVER (3) ve GRAVESEND (9) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla YOL BULAN (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KIRKPINAR (2) ciddi rakibi olacaktır.BUZKAYA (1) ve MERCANLI (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: Formda olan YARAMAZ ÇOCUK (2) koşudaki favori isimdir.FARKİN ATEŞİ (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.MARVELOUS IRON (5) ve CİHANIM (3) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi durumdaki BABBINO CARO (1) ve SHOWE BEGINS (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DONTLOOSEDCONTROL (3) ciddi rakipleri olacaktır.GREAT MASTER (4) sonraki ihtimaldir.

9.Koşu: İyi formuyla DOST ELİ (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.ANILKAYA (4) en yakın takipçisi olacaktır.ONNUMARA (5) ve AZELHAN (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu