Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

7 Ocak Nesine.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak olan tüm safkanların ayakları düz basın. Muntazam bir hazırlıktan geçen ve ekürinin gözde isimlerinden biri olan Undaunted, bu havasını performansına yansıtması halinde kazanacaktır. Kendisini özenle hazırlayan pilotuyla koşan Mister Rain ile güçlü orijine sahip Mountain Eagle en küçük hatayı affetmezler. 

SIRALAMAM: 6-2-3

3. Koşu: Bu tip mesafelerin oldukça başarılı isimlerinden biri olan Ünlüoğlu, kazandığı koşusu ardından çok daha iyi duruma gelmiş durumda. Etkili pilotu idaresinde bir kez daha kazanacağına inandığım safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 4 // 2-5-7

4. Koşu: Gününde olduğu zaman ne denli farklı koşabildiğini son sınavıyla bir kez daha kanıtlayan Zülumkar başta olmak üzere; Berragül, Bünyan, Dilber Gülü ve Doğu Pınarı sizlere önerebileceğim en şanslı kısraklardır. 

SIRALAMAM: 7-3-4-5-9

5. Koşu: Tam bir istikrar abidesi olan Hot Chocolate ve koşunun önde tempolu gidecek olması lehine Mister Strong arasındaki mücadeleye, yükselişini sürdüren Oğlum Beratım’da katılacaktır. Duquan ve Ates Kusu sonraki ihtimaller. 

SIRALAMAM: 3-4-5-2-1

6. Koşu: Bölünen Şartlı-1’in bu ayağında ise; dereceli galoplarla hazırlanan Nights Watch, kabiliyetli bir safkan olduğu söylenen Fork Town, start provasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Eser Bey, güçlü kan hatıyla Mülteci, yeterli bir hazırlığa sahip Hoy Hody ile Deucalion sırası ile değerlendirmeye alınmalıdır. 

SIRALAMAM: 9-3-2-6-8-4-1

7. Koşu: Gördüğü koşuları ardından hızla istenilen seviyeye ulaşan Berkalp ile burada güzel bir form sıçraması gösteren Baba Ahmet arasındaki mücadeleye, istim üzerindeki Boztepebeyi’de katılacaktır. 

SIRALAMAM: 1-2-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu