Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriAnkara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriatyarışı.comBursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriGazete ve Bültenlerin Bilgisayar Analizleri, Yapay Zeka At Yarışı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan Tahminleriİzmir TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminlerTJK Gazete ve Bültenlerin At Yarışı Altılı TahminleriYabancı Altılı Ganyan Tahminleri, Yurt Dışı At Yarışı Tahmini

Ortak 6’lı ile Editörlerin Kuponlarına Ortak Olmaya Hazır Mısın?

atyarışı.com, üyelerin kolaylıkla kupon yapmalarını sağlayacak yepyeni bir özellikle karşınıza çıkıyor: Ortak 6’lı… Artık, Ortak 6’lı ile atyarışı.com editörlerinin oluşturduğu Hazır Kuponlar’a ortak olabileceksiniz.

Ortak 6’lı Kuponlarına Nasıl Ulaşabilirim?
Ortak 6’lı ile oynamak için atyarışı.com web veya mobil ana sayfasındaki “Ortak 6’lı” alanına tıklanır. Burada oynamak istediğiniz hipodrom seçilir. Karşınıza seçili hipodromdaki yarışlar için editörler tarafından hazırlanan “Ortak Altılı Kuponları” çıkar. Satışa açık kuponlarda “Ortak Oyna” butonuna tıklanabilirken, satışa kapalı kuponlar için “Ortak Oyna” butonu aktif değildir.

Ortak 6’lı Nasıl Oynanır?
Ortak 6’lı için atyarışı.com editörleri tarafından hazırlanan ve oynamak istediğiniz Ortak 6’lı kuponunu seçip “Ortak Oyna” butonuna tıkladığınızda “Bahis Detayı” sayfasına yönlendirilirsiniz. Burada kupon tutarı ve oynamak istediğiniz pay bulunur. Bu pay kupon tutarına göre değişiklik gösterir. Bir üye en az 1 pay alarak kupon oluşturabilir. Pay seçimi yapıldıktan sonra üyenin ödemesi gereken kupon bedeli hesaplanır ve “Tutar” alanında gösterilir. “Onayla” butonuna tıkladıktan sonra o kupondaki pay satın alınır. Kuponun TJK servislerine gönderilip oynanma işleminin tamamlanması için payların tamamı bir veya birden fazla üye tarafından satın alınması gerekir.

atyarışı.com’da editörlerin hazırladığı “Ortak 6’lı” kuponlarına ortak olmak için HEMEN TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu