Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

21 Ocak Nesine.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Çok ciddi bir hazırlıktan geçen Baba Atlı, mesafenin etkili isimlerinden Kırmanşah, inatçı karakteriyle bilinen Daştanbey ile üzerindeki durgunluğu atma çabası içerisindeki Yükselim ayrımsız altılı kuponlarına yazılmalı.

SIRALAMAM: 1-5-4-8

2. Koşu: Bir yarışı diğerini tutmasa da bu grupla baş edebilecek seviyedeki Aşk Ve Gül, kantarmasını tanıyan binicisiyle öncelikli düşünülmeli. Urfa’dan kazanarak iyi dönen İzpek, lehine pist ve mesafede yine çok şanslı. Formunu sürekli geliştirmeye başlayan Baymıstık ile istikrarlı performan ortaya koyan Kalaycıkaya gözden uzak tutulmaması gereken diğer şanslı isimler.

SIRALAMAM: 4-10-2-6

3. Koşu: Olumlu tedavisi ardından bir yarış görerek kondisyonunu geliştiren Altunsaray, bilinen güç ve sınıfıyla kuponlara öncelikli yazılmalı. Yaşça büyük rakipler arasındaki son 1900 metrelik kum koşusunu gösterişli kazanan Demirciefe, yine yarışa ağırlığını koyacaktır. Önde oldukça boş kalacak olan Burukmert, bir beyaz bayrak ayna yarışı çıkarabilir. İstim üzerine getirilen Şahingöz, sürpriz arayanların ilk tercihi olmalı.

SIRALAMAM: 1-3-2-5

4. Koşu: Oldukça güzel bir form sıçraması gösteren Lokomotif ile bir üst gruptaki son yarışı kusursuz Aşemez ilk etapta düşünülmeli. Toparlanma çabası içerisindeki Derhadır, güzel hazırlıklarıyla klasını konuşturabilir. Dizdar Bey ve Diranşan sürpriz.

SIRALAMAM: 5-1-2-4-3

5. Koşu: 1400 metrelik son kum koşusunu 1.27.30 gibi oldukça ciddi bir dereceyle sermayeli kazanan New Day’ı ufak bütçeli kuponlara risk edebilirsiniz. Start çıkışında büyük bir talihsizlik yaşadığı son yarışını ölçü almadığım Sefir Bey ise en ciddi rakibidir.

SIRALAMAM: 4-2

6. Koşu: İdeal pist ve mesafesinde koşan Ates Kusu ile kalite olarak bu grubun üzerindeki Tamga arasındaki mücadeleye, iyi durumdaki The Mentalist’de katılacaktır.

SIRALAMAM: 1-2-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu