Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

1 Mayıs Beygir.com BURSA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Kum pistte start aldıkları son koşularda başarılı neticeler elde etmiş olan CREED (1) ve KOBATER (4) iyi form durumlarıyla ilk şanslı isimler olup SPARKLING STAR (10) ve KALIMBA (7) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: Kum pist performansıyla dikkat çeken MY SULTAN (2), iyi form durumunu son yarışlarına da yansıtmış olan KURTÇABEY (1), NİNOŞUN OĞLU (3) ve ULAKÇI (9) etkili jokeyleriyle birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

3.Koşu: İyi form durumlarını kum pistteki son koşularına da yansıtmış olan KOBAT (3) ve ekürili GÖNÜL AVCISI (1-2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. KÖSTEBEK (6) ciddi rakibi olup ÖZLENEN GÜL (5) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Aynı pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan LUCKY RACER (2) ve KING POWER (1) etkili jokeyleriyle birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. ESTERGON (3) ciddi rakipleri olup DARK KHAN (4) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Son startını ölçü almadığımız RED REBEL (5) iyi form durumu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Aynı pistteki son koşularıyla dikkat çeken IMPERFECTIONIST (2) ciddi rakibi olup FANCYCHANCY (6) ve FORTE (1) ihmal edilmemelidir.

6.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan PENGUEN (1) ve aynı pistteki son yarışlarıyla dikkat çeken STORMBELL (4) ilk şanslı isimler olup BEZMİ ALEM (2) ciddi rakibidir. Hafif kilolu WARRIOR LADY (8) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu