Koşu YorumlarıTahminler

15 Ekim Beygir.com ELAZIĞ – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

ELAZIĞ

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ELASTORM (2) ve DERMANIDILA (1) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.HANZADEGÜL (3) ciddi rakipleri olacaktır.LEILANI (7) süpriz şans verilebilecek isimdir.

2.Koşu: Formda olan KANİJE (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ALİYE ÇEÇAN (1) yakın takipçisi olacaktır.ALSİMA (2) ve GÜLDEREN (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla NAMSALAN (11) koşudaki favori isimdir.ERTANBEY (4) favorinin takipçisi olacaktır.YAĞIZIM (14-1-2-10) ve AKANOĞLU (8-6) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Başarılı koşularıyla dikkat çeken NAİFAĞA (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BAWIKAL (15-1) ciddi rakibi olacaktır.MOLU BEYİ (6) ve SOKOLLU (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Artan formuyla BECENEAĞA (3) ve AY VE GÜNEŞ (2) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.ORFEUS (1) ciddi rakipleri olacaktır.FRANCO (5) süpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: İyi formuyla EMBOAR (4) koşudaki favori isimdir.ESENPOYRAZ (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.KARA GÖZLÜM (2) ve BİRDALKAN (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Altılının son ayağında BABA SÖNMEZ (3) ve ALTINIŞIK (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.HALLEY YILDIZI (2) yakın takipçileri olacakken; PORTÜR ŞEFİ (7) süpriz şans verilebilecek isimdir.

İSTANBUL

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda MISTER STORM (4) ve AY İNCİSİ (8) ilk şanslı isimlerdir.BEKMEZ (1) ciddi rakipleri olacaktır.KASAP FARİZ (2) süpriz şans verilebilecek isimdir.

2.Koşu: İyi formuyla PAN IKONA (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FREE STYLE (3) yakın takipçisi olacaktır.QUEEN OF NABOO (2) ve BLAZE OF GLORY (4) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Formda olan KIRKPINAR (2) koşunun favori ismidir.İyi formuyla COŞKUNKIZ (6) favorinin ciddi rakibi olacaktır.ASABİ (3) ve KEYİF (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi durumda olan GALİPHAN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.LAMBOURN (3) ve GÖZ DAĞI (8) yakın takipçileri olacakken; DOCTOR (7) süpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla DİLŞEKER (3) koşudaki favori isimdir.YILDIRIMKIZ (4) favorinin ciddi rakibi olacaktır.KANLITAY (2) ve ŞULELİ (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: Deneyimli jokeyiyle MAGIC MOMENT (4) ve ROYAL STORY (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.HIRYUU (9) en yakın takipçileri olacaktır.BERGAMA (1) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: İyi formuyla YARAMAZ ÇOCUK (4) ve EL CONQUERADOR (3) koşudaki en şanslı isimlerdir.ASTORYA (1) ciddi rakipleri olacaktır.SAVURLU (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

8.Koşu: İyi durumda olan EL AZRA (1) ve MOON RAIN (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.VELOCITY (6) en yakın takipçileri olacakken; GAZELLA (3) süpriz şans verilebilecek isimdir.

9.Koşu: Formda olan MERZA (2-6) ve KIBRIS (4) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.FARUKHAN (10) takipçileri olacaktır.ALTINKILIÇ (11) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

Sitemizdeki diğer ELAZIĞ-İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu