Koşu YorumlarıTahminler

10 Ekim Beygir.com BURSA – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

BURSA

1.Koşu: Günün ilk koşusunda BERRAGÜL (2) ve FATOŞCAN (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.AYDANARI (1) ciddi rakipleri olacaktır.MEYDAN (3) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi durumdaki CLOSE RELATED (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.VALHALA (7) ve ERALP (4) yakın takipçileri olacaktır.SOYBAŞ (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İlk kez koştuğu koşuda birinciliği bulunan GÖLCÜKLÜ (3) ve MUHAYO (4) koşunun en şanslı isimleridir.CEBELİTARIK (2) ciddi rakipleri olacakken; QUEEN JAZZ (5) süpriz şans verilebilecek isimdir.

4.Koşu: İyi durumda olan BLACK LODI (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.RUSSIAN RIVER (7) ve STAR IS BORN (13) en yakın takipçileri olacaktır.KILBLINE SON (4) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Artan formuyla dikkat çeken IMPERFECTIONIST (9) koşunun favori ismidir.CEBELTAY (2) favorinin ciddi rakibi olacaktır.CORNER CREEK (5) ve TIGHT MAN (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: Formda olan LADY DORA (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DASARA (3) en yakın takipçisi olacaktır.SHE MOLF (2) ve HANİMUN (7) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumda olan ORÇUN (6) ve KORALAY (1-12) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.GÖKBAKIR (5-2) ciddi rakipleri olacaktır.AKOĞUZ (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

8.Koşu: Formda olan CROCODILE (3) ve DARK TULIP (4) koşudaki en şanslı isimlerdir.HATTRICK (10) yakın takipçileri olacaktır.ART LADY (8-1) süpriz şans verilebilecek isimdir.

İSTANBUL

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda SEDDIFI (3) ve TAY BİKE (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.SHE IS MINE (2) en yakın takipçileri olacaktır.BLACK SAPHIRE (1) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi durumda olan SHE NAZAR (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.I AM SORRY (1) ciddi rakibi olacaktır.DIVINE LOVE (6) ve ANNAGUSKA (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla SUHARRY (3-4) ve AYKAL (2) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.SHERE KHAN (5) yakın takipçileri olacakken; TORNADO STRIKE (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.Koşu: İyi durumda olan MERT (5) ve KEYİF (1) koşudaki en şanslı isimlerdir.VAROLTAY (8) ciddi rakipleri olacakken; AYGÖK (4) süpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla CANA KIR (3) ve KÜÇÜKPRENS (5) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.AŞKARBEY (1) en yakın takipçileri olacaktır.ZAMAN YOLCUSU (8) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Son koşusunu dikkate almadığımız MERİH (5) ve formda olan ŞAHİN TEPESİ (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.İLGİLGE (4-7) ciddi rakipleri olacaktır.DEMİRCİ (2) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Formda olan LADY BEAUTY (3) ve HASTY ORPHAN (2-5) koşusunun en şanslı isimleridir.SABRET (4) en yakın takipçileri olacaktır.UNCLE (6) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

8.Koşu: Artan formuyla BRAYMIN (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MELİSİNKIZI (13) ciddi rakibi olacaktır.AZELHAN (2) ve KIZILTUĞLUM (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

9.Koşu: Tecrübeli jokeyiyle HALİSBEY (9) koşudaki favori isimdir.USAGARA (1) ve KIRMANŞAH (3-10) favorinin en yakın takipçileri olacaktır.YOLALAN (2) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

Sitemizdeki diğer BURSA-İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: beygir.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu