İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

9 Temmuz Nesine.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak tüm tayların ayakları düz basın. Tamamladığı uzun ve kısa işlerinde oldukça beğenimi toplayan Kobayashi, makine provasında da gerçekleştirdiği 400/22 R sprintini de el oynatmadan tamamladı. En az kendisi kadar iyi bir hazırlıktan geçen ekürisi The Greatest ile birlikte mücadele veren Scar To Scar, ilerisi için büyük umutlar vaad eden bir tay. Grubun en pişkin isimlerinden olan ve ortaya koyduğu derecelerle dikkat uyandıran Lions Rose, etkili pilotunun tercihiyle göz ardı edilmemeli. Geçtiğimiz hafta sonu yaptığı 1000/1.02.5 – 400/24 R güzel dereceli galobunda yeşil ışık yakan Cankılıç, her an devreye girebilecek bir diğer şanslı isim. Bu dört tayın ayrım yapılmaksızın kuponlarda yer verilmesi taraftarıyım.

SIRALAMAM: 3-6-4-1

2. Koşu: Bir üst grupta katıldığı son 1500 metrelik sentetik pist yarışında, son 150’ye kadar gayet güzel bir mücadele örneği sergileyen Suharry, fotoya yakın binicisi tarafından çok daha üzerine gidilmeden kendi halinde tabela dibinde bitirdi. Perşembe sabahı yaptığı 800/48.4 – 400/23.2 R mükemmel dereceli galobunda oldukça beğenimi toplayan safkanın bu havasını performansına yansıtması halinde gruba üstünlük sağlayacağını düşünüyorum. Gördüğü koşusu ardından form tutma çabası içerisindeki kalite safkan My Dear Son ile ufak tefek sorunları halledilen Zu Hat söz sahibi olabilecek diğer isimler.

SIRALAMAM: 5-4-1

3. Koşu: Eski formundan her ne kadar uzak görünse de, bu gün için önde temposunu bozacak rakiplerinin olmayışı şansını yükselten Golden Tower, bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir. Gördüğü koşuları ardından hızla toparlanmaya başlayan ve son kez Perşembe sabahı ekürisi Mob Rules ile birlikte yaptığı 600/36.5 – 400/22.5 R sprintinde fotoya artırarak istekli giren Gravesend, gelişen kondisyonuyla öndeki kapışmalardan en iyi şekilde istifade edecektir. Pist ayırt etmeksizin başarılı koşabilen formda Uludaz ile aşama içerisindeki Heiwa Iwa kollanılması gereken diğer şanslı safkanlar.

SIRALAMAM: 2-3-1-4

4. Koşu: Geçtiğimiz hafta sonu yaptığı 1000/1.02 – 400/24 R galobunu kendinden emin aksiyonlarla tamamlayan Corcovado, Cumartesi sabahı gerçekleştirdiği 200 metrelik sprintinde de bir hayli iyiydi. Grubun en hazır ve pişkin isimlerinden biri olan tayı riski sevenler kuponlarına tek yazabilirler. 400/21.8 R makine provasındaki kolaylığıyla bir hayli beğenimi kazanan Keremtosh ile bu günkü pilotu idaresinde gerçekleştirdiği 800/48 – 400/23.8 R işinde fotoya usta atlar gibi uzanan Ketohan favorinin beklentileri karşılayamadığı takdirde söz sahibi olacaklardır.

SIRALAMAM: 1-3-4

5. Koşu: Çok ciddi rakipler arasında katıldığı son iki yarışını kesinlikle ölçü almadığım ve bu kez dengi grupta mücadele verecek olan Depository, gayet sıhhatli idman görünümü ve mesafesinde birinciliğin en güçlü adayıdır. Pist ve mesafedeki en iyi dereceyi elinde bulunduran Sineps, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir. Formunda gözle görülür gelişmeler mevcut Entertainment, yarış galobunda yeşil ışık yakan Blue King ile gücü nispetinde başarılı olabilen Rekor hatalardan istifade edeceklerdir.

SIRALAMAM: 2-1-7-5-4

6. Koşu: Sürekli artan bir kondisyona sahip bulunan ve istenilen seviyeye ulaştığını yakın ara son 4.lüğüyle bir kez daha ispatlayan Kreacher, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği 1200/1.12.2 – 1000/1.00.2 – 400/24.2 R süper dereceli galobunda da günün en iyi işlerinden birini çıkardı. Sentetik piste şimdiye kadar bir kez mücadele veren ve bundan da kolay bir zaferle ayrıldığını özellikle belirtmek istediğim safkandan iddialı bir yarış bekliyorum. Uzun aradan sonra katıldığı üç yarışı da birbirinden enfes Touch The Wolf ile koşunun önde yüksek tempoda gidecek olması lehine Dayım Benim en küçük bir hatada koşuya ağırlıklarını koyacak diğer şanslı isimler.

SIRALAMAM: 6-10-3

7. Koşu: Bir türlü gerçek gücünü performansına yansıtamayan sınıf kısrak Alderamin, Ankara’da tamamladığı güzel hazırlıklarıyla klasını konuşturabilir. Pist ayırt etmeyen Beyaz Kule, eksiksiz çalışmalarıyla üst sıralardaki yerini zorlayacaktır. Ankara’dan moralli gelen ve İstanbul pistinin hiçte yabancısı olmayan Benazir Kız, gözden uzak tutulmaması gereken bir diğer kısraktır. İstikrarlı bir performansa sahip Göz Ağrısı, 2/2 yaptığı jokeyi idaresinde her an devreye girebilecek yetenektedir.

SIRALAMAM: 1-3-2-4

8. Koşu: Yine bu rakipler arasında katıldığı pist ve mesafedeki son sınavında, viraj dönüldükten sonra trafik sorunu yaşayarak oldukça zaman kaybeden Güle Güle, 150’den sonra dışarıya doğru açılarak yaptığı kuvvetli atakları ancak kendisine 1.18.91’lik derecesiyle 2.lik getirdi. Cumartesi sabahı yaptığı düzlük sprintinde de bir hayli beğenimi kazanan taya dengi rakipler yanında başta şans vermekteyim. Ankara’daki son yarışında pistin çok ağır olması sebebiyle gerçek gücünü performansına yansıtamadığını düşündüğüm Ömürçınarı ile formunu sürekli yükselten Nuriş favorinin en yakın takipçileri olacaklardır.

SIRALAMAM: 6-11-9

9. Koşu: Pist ve mesafedeki son yarışında, düzlüğe kadar el oynatmadan gelen Mob Rules, dışındaki Urfagülü’nden son 50’ye kadar bir türlü kurtulamayarak hafifte faullerine maruz kaldığından dolayı istenildiği gibi artıramayıp yakın aralarla 3.lükle yetindi. İdman görünümü üst düzeydeki safkanı birinciliğin en güçlü adaylarından biri olarak görüyorum. Bu haftaki hazırlıklarında farklılaşan ve sentetik piste katıldığı 2 yarışı da birbirinden ışıltılı Ak Diamond, en az favori kadar şanslı düzeyde. Güzel bir istirahat döneminden geçen Gaddara ile koştukça üzerine koymaya başlayan Kalkandere daha sonraki ihtimallerdir.

SIRALAMAM: 1-3-6-7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu