Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

8 Temmuz Özgür Gökçe ANKARA Altılı Ganyan Tahmin ve Analizleri

Sevgili GanyanTime takipçileri, Ankara 1. altılı programı içinde net bankom olmamakla beraber alternatif banko önerilerim olacak ve bazı atlarla ilgili görüşlerimi aktardıktan sonra şablonumu paylaşacağım. 

RUS GELİN: Daha önce 2 kere çim piste çıkan Kaizbert temsilcisi sırasıyla, çok yumuşak pistte 900/58.90 ve normal pistte 1000/1.05.72 gibi maiden koşular için tatminkar dereceler elde etti hatta son yarışında bir ara muntazam bir form yakalayan ekürisi Yarışınkızı isimli taya saldırdı ancak kuvvetli gelen Sorgunaslanı’na da dayanamayınca 3.lükle yetindi. Günün ilk koşusunda, hayatının ilk yarışı gayet tatminkar olan BİLGEPRENSES ile kıyasıya bir birincilik mücadelisi yaşayacaklarını ve bu mücadelede bir tık önde olduğunu düşünüyorum. 

MAGEFELLOW: Aralık-2016 yılında koştuğu koşudan sonra yaklaşık 5 ayşıl bir ara vermişti ve pistlere döndüğü ilk yarışta 6. olurken fazla sıkmamışlardı. Daha sonra Adana’da güzel bir 1.lik elde edip tekrar Ankara’da 1400 metre çimde fena sayılmayan bir 3.lük elde etmişti. Artan formuyla günün 2.koşusunda favorimdir. Küçük kuponlarda tek olarak denenebilir. 

BEYŞEHİRLİ: Bülten puanlamasında bir hayli gerilerde kalan tay Ankara’da ilk ve tek yarışını kazanırken 1200/1.26.09 gibi bir dereceyle günün sürprizlerinden birini gerçekleştirmişti. İlk bakışta derece olarak grubun gerisinde görülse de, eğer bu tayın ilk ve tek yarışını izlerseniz bu yarışı inanılmaz derecede rahat kazandığını ve elinde bir hayli sermayesi olduğunu görebilirsiniz. Bu yüzden bu tayı 3. koşuda ilk sıraya yazıyorum. Bakalım bir sürprize imza atabilecek mi? 

GALLOP TO WEST: Kendisine biraz ters olan 1400 metre mesafede formunun zirvesindeki Shutka’yı geçtikten sonra son yarışında bir üst grupta, ideal mesafelerinden biri olan 2200 metre kum piste çıkmıştı. Yamaklara ait bu koşuda, aprantisi viraj üzerinde en dıştan öne gelmek isterken yarış bir anda süratlenince onca mesafeyi boşuna koşmuş oldu, viraj dönüldüğünde istediği yerde konumlanamayınca Emre Nalbant safkanı iç piste alıp rölanti tempoda 4.lük elde etti. Bugün bu safkan için koşunun anahtarı “sabır” olacak. Viraja kadar 3-4 gibi konumlanıp son 300’e kadar sabırla beklerse en dış kulvardan yapacağı etkili atakları ile yarışın kazananı olabilir. Family Joy ve start özürlü Apiko Dora en ciddi rakipleridir. 

ARTUKLU: Çok güçlü kan hattına sahip tay ilk yarışında viraj dönülür dönülmez Gürhanşah’ın dışına çıkıp oradan devam etmek istedi ancak Gürhanşah bir anda kulvarını kapatınca içeri hamle yaptı ve kazanma şansını yitirdi. 2. ve son yarışında düzlük üzerinde bariyer dibini tutmuştu ki temposunu yakalayıp oradan atağa kalkmak isterken Zehir Hafiye isimli taydan yediği ciddi fauller neticesinde tüm aksiyonları bozuldu ve 5.likte kaldı. Hayatının 2 yarışında da ciddi trafik sorunları yaşayan tay bugün bu sorunlarla karşılaşmazsa gerçek gücünü gösterebilir.

IMPULSIVE: Daha ziyade kısa-orta mesafelerde başarılarına alışık olduğumuz safkan bu sezon ilk defa uzun mesafeli bir yarışa çıkıyor. 2016 GAZİ KOŞUSU 5.si olan safkanın bu mesafeyi yadırgamayacağını ve nefes problemi yaşamayacağını düşünüyorum. Kendi ayarında bir sprinterin bulunmadığı koşuda son 200’de tüm grubu süpürüp yarışı kazanacağını düşünüyorum. 2. altılı programı içerisindeki bankomdur. 

ANKARA 1. ALTILI 

1.Ayak: 10 // 6
2.Ayak: 1-2-6-5
3.Ayak: 8-1-6-2-7
4.Ayak: 2 // 3-4
5.Ayak: 1 // 7-8-5-2
6.Ayak: 2-8-5-10

ANKARA 2. ALTILI 

1.Ayak: 2 // 3-4
2.Ayak: 1 // 7-8-5-2
3.Ayak: 2-8-5-10
4.Ayak: 1-IMPULSIVE
5.Ayak: 2-3-4-11-8
6.Ayak: 1-3-5-2-9-4-6-7

Bol şanslar.. İyi hafta sonları.. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu