İzmir TahminleriTahminler

7 Aralik Barış Düşmez İZMİR Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

2. Koşu: 7 numaralı SUN BURN başta olmak üzere, 1 numaralı BEDWULF, 3 numaralı RED EYE, 6 numaralı ILDIR BEYİ, 4 numaralı RIGHT OR WRONG, 5 numaralı FANCYCHANCY ve 9 numaralı SAYDA sırasıyla kuponlara yazılmalı.

3. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesine sahne olacak günün 3. Koşusuna bütçenizin elverdiği ölçüde çok at yazmanızı tavsiye ediyorum. Şablonumda paylaştığım rakamsal sıralamayı dikkate alabilirsiniz.

4. Koşu: Kolay kazandığı koşunun ardından daha iyi duruma geldiğini idmanlarında belli eden 4 numaralı AZA LEA favorimdir. Yarış görerek açıklarını gideren 8 numaralı WINGED VICTORY ile dişine göre rakipler yanında koşacak olan 3 numaralı LADY CARINA rakipleridir.

5. Koşu: Yeni ilgililerine geçtikten sonra koştuğu 2 yarışını da kazanmayı başaran 2 numaralı ALMOHAD’ı, devam süper formu ve usta jokeyi idaresinde yine birinciliğe yakın görüyorum.

6. Koşu: Grubun formda ve tecrübeli ismi olan, ilgililerinin apranti bindirerek kilo indirimi sağladıkları 4 numaralı DİLEĞİM’in, start problemi yaşamadığı takdirde maiden’a veda etmesini bekliyorum.

7. Koşu: 1 numaralı İZMİRŞAHI, 2 numaralı GALLOPING LORD, 3 numaralı KARA OĞLUM, 4 numaralı TATARINOĞLU, 6 numaralı BİNGÖLLÜM, 9 numaralı URLA ZAMANI ve 5 numaralı GEÇİT YOK günün son ayağında ön plana çıkan isimlerdir. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu