Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

20 Ağustos Nurettin Güven (Nesine) BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

2. Koşu: Son haftalarda oldukça güzel bir form yakalayan Savaş Atı, lehine pist ve mesafede kuponlara öncelikli yazılmalı. Hazırlıkları iyi Akhtamar ile aşama kaydeden New Transatlantic ihmale gelmezler. Son koşusunu kazanmasına rağmen çekilen protestonun haklı görülmesiyle 2.liğe atılan Untaunted, ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim. İstanbul’dan iyi giden Müfettiş ile bomboş sıkletiyle Babaemir gözden uzak tutulmamalı.

SIRALAMAM: 3-5-7-1-8-10

3. Koşu: Her geçen gün daha iyi bir duruma ulaşan Irrsistible, formunda gözle görülür gelişmeler olan Share Together, ilk startı olumlu Spirit ile gördüğü koşusu ardından farklılaşan Ghost Pasha ayrım yapılmaksızın kuponlara yazılmalı.

SIRALAMAM: 4-8-13-3

4. Koşu: İstanbul’daki son yarışı ve bir önceki G-3 koşusu mükemmel Göldem, daha önce geride bıraktığı rakipler arasında ön plana çıkmakta. Kazanacağına inandığım tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 1

5. Koşu: Kum – çim ayırt etmeksizin başarılı koşabilen Bold Boy, ısrarla binicisiyle favori olmayı hak ediyor. Kaba kuma çıktıktan sonra çok farklılaşan ve İstanbul’dan iddialı giden Safnur’a en az favori kadar şans verilmeli. İzmir’deki koşuları gayet parlak Lead Soldier ile dengi grupta You Never Know hatalardan istifade edecekler.

SIRALAMAM: 2-7-4-5

6. Koşu: Kendinden yaşça büyük rakipler arasındaki son koşuları ışıltılı Zafer Meydanı, ağır kilosuna rağmen etkili pilotuyla birinciliğe uzanabilir. Sürekli tabela içerisinde dolaşan Free Power, zaman zaman ters koşabilen Rowdy ile önemli bir kilo avantajına sahip Rabia Hanım hatalardan yararlanacaklar.

SIRALAMAM: 3-4-1-6

7. Koşu: Pist ve mesafedeki son yarışı üst düzey Arhanbey ile son koşusunu gösterişli kazanan Karacagüzeli ufak bütçeli kuponlar için yeterli olacaktır. Akınsoy ve Zengince daha sonra düşünülmeli.

SIRALAMAM: 5-9-4-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu