Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

2 Mart 2019 Beyaz Bayrak ADANA Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

  1. Ayak:Bazen yorum yazmak, tahmin üretmek yıpratıyor. Bir ata odaklanıyorsun, anlatmakta güçlük çekiyorsun. Favori değil çünkü. Falanca gazete gibi agf de 1. sıradaki atı tek geçip 200 liralık şablon da yapamıyorsun, çünkü işin o değil. İşimize bakalım. Elimizde ne var? OVER A SHILLING. Anne kalite, baba kalite. Tamam baba çimde koştu hep ama, hem anne hem babanın kan hattı kumun efsanesi NORTHEN DANCER a dayanmıyor mu? Elimde kalite varken başka yere bakmam. Bu safkan daha henüz gerçek kalitesini konuşturmadı. Yüksek sezona hazırlanıyor. Adana nın kaba kumunu dert etmeyin. Yarış hayatının ilk koşusunu Bursa nın kaba kumunda kantarmada yarış kazandı. Zaten kan hattını takip edince Kentucky nin efsanesine ulaşıyorsun ki, kaba kumda efsaneyi yazıp altına imza atmış. Verdiği bir kaç ay aradan sonra mermi gibi geri dönüyor. Koşu üzerinde kurgu falan bile yapamayacağım bomboş bir grupta start alan Kurtel ekürisinin nadide safkanı için söyleyecek çok bir sözüm yok. Adana nın perdesini açar. BANKO.
  1. Ayak:BABA HANCI, hem baba hem anneden kumcu. Her iki yarışında da çok formda ve hazır rakiplere denk geldi. Kuponunu bu koşuda küçültmek isteyenler değerlendirebilir. PURO için söyleyecek çok az şey var. Hep iyi koştu, bir türlü kazanamadı.  Ahmet tekrar DAMARIS e biniyor. Tay iyi durumda. Bir de zehir bırakayım bu koşuya. Veysel Kahraman ın tayı BARIŞ. Adana ya gelip iki yarış gördü. Sahada pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyor.
  1. Ayak:Mesafede denenmemiş ve istikrarsız durumdaki isimler bir araya gelmiş. Startta titizlik yapmasa BEST OF HAZAL üzerinde yoğunlaşırdım ancak sıkıntılı. Affınıza sığınarak bu koşuya yorum yapmıyorum. Bütçe elverdiğince çok at yazılmalı diye düşünüyorum.
  1. Ayak:Esasında burada yapılacak çok bir yorumum yok. Klasik, ATASOY sonlarda AŞEMEZ in iç kulvarına dalıp gardını düşürmeye çalışacak. Bu arada birisi gelip dış kulvarı domine edebilir. Kim yapar? Bence ARTUKLU nun o konuda hiç şakası falan olmaz.

  2. Ayak:Burada SIEMPRE GANADOR ağır favori çıkacak. Tek geçmek isteyene söyleyecek şeyim yok. Ancak nihayetinde maiden yarış. Taylar hakkında biraz konuşalım, tercih size kalsın. SIEMPRE GANADOR, tamam iyi koşular çıkarttı ancak aksiyonlarına bakınca sanki çimde daha iyi işleyecek gibi. Bir yarış gören KOZMONOT var, DERVİŞ AĞA yavrusu. Kum tırnağı fena değil. KÖKLÜ ÇOCUK Adana ya gelip bir yarış gördü. Kısrak babası UNACOUNTED FOR. Kuma tırnağını geçirir. Epey de aşama kaydetti. AQUAMAN epeydir start almıyor olsa da, ZANJERO yavrusu, anneden VICTORY GALLOP torunu, kanı yeter.
  1. Ayak:TOPRAKSU son yarışını kazanırken çok akışlıydı. Tamam grup çok uygundu belki ancak sonlarda birkaç teşvik almış olsa bile yarışın genelinde çok akışlıydı. Aksiyonlarına baktığımda mesafe uzadıkça daha iyi koşacak izlenimi uyandırıyor. 1500 metrede ikinci kez koştu. Önceki 1500 koşusu da iyiydi. DORSA gibi süper formda bir rakibinin ardından ikinci oldu. Mesafe uzadıkça aksiyonlarının rahatlamasındaki en önemli faktör, benim düşüncem anne tarafından ÖZGÜNHAN ın kanını taşıması. Bu gün için çıkacağı 1900 metre mesafede, uygun rakiplerinin yanında net bir galibiyet bekliyorum.

Altılı Ganyan Şablonum

2

2 / 10.4.3.6

4.6.5.3.1.7.2.8

2.3.1

10 / 6.7.1

1

1.7 TL / 34 TL

Bol Şanslar

Saygılarımla 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu