Tahminler

14 Kasım Nalkapon.com BURSA – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA At Yarışları

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Düzenli idmanlarla çok iyi duruma gelen VALHALA lehine pist ve mesafede günün bankosudur.

2.ayak: Yeterli hazırlıklara sahip olan GAZELLE EYES, yarış gören CASPIAN, her geçen gün biraz daha iyi duruma gelen JANİCO, yetenekli RAIN OF TEARS ve tecrübeli HOKKABAZ eşit şanslı isimler olup, birlikte yazılmalıdırlar.

3.ayak: İyi durumları devam eden SERT STAR ile KOŞUCU en şanslı isimlerdir. UKKAŞBEY, FRİGYALI ve KEREMBORA diğer şanslılardır. 

4.ayak: Uzun mesafeli kum yarışlarını seven VEDO, AENEAS ve STOP STOPPING ME arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir. 

5.ayak: OVIRAPTOR, CELOSH, ASİLBEY, KUDRETCAN ve HOSLİ eşit şanslı isimlerdir.

6.ayak: Dereceli kazandığı yarışındaki performansı çok beğenilen DOLUDİZGİN en şanslı isimdir. ÇAKIRKAYA, DELİCİHAN ve CESUR HİSAR hata kollayacaklardır.

2.Altılı ganyan tahmini
1.ayak: 6
2.ayak: 9-2-10-11-5
3.ayak: 1-4-2-3-8
4.ayak: 4-6-3
5.ayak: 7-2-1-10-4
6.ayak: 3-6-7-14

İSTANBUL At Yarışları

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Koruduğu etkili formuyla AZELHAN günün bankosudur. 

2.ayak: Arka arkaya kazanan BUZDENİZİ koruduğu süper formuyla yine kazanmaya en yakın isimdir. Son yarışı ölçü olmayan BAYHAN ile istikrarlı koşan BAYDARŞAH yakın rakipleri olup, BALDAR, YÜREKKAYA ile ÇETİNASLAN da ihmal edilmeyecek isimlerdir

3.ayak: Bursa’dan fit durumda gelen GÜNGÖR BABA, iyi hazırlanan ANGEL FLY, formda LUCKY MOMENT ile OĞLUM BERAT eşit şanslı isimlerdir. 

4.ayak: İkinci olduğu ilk yarışındaki performansıyla göz dolduran GRAND SHINING ilk şanslı taydır. ICON ile ARMONICA rakipleridir. 

5.ayak: Sevdiği pist ve mesafede start alacak olan KIRBY DRIVE en şanslı isimdir. LABEZERİN, PARLERA ile MY GRAND BOY diğer şanslı isimlerdir.

6.ayak: Bu yarışa özenle hazırlanan OBIWAN ilk şanslı isimdir. Son yarışları etkili WILLPOWER rakibi olup, ALWAYS PRESIDENT, PANCAR ve AL NERİ daha sonraki şanslılardır.

2.Altılı ganyan tahmini
1.ayak: 2
2.ayak: 11-7-6-1-12-9
3.ayak: 3-1-10-5
4.ayak: 2-7-5
5.ayak: 2-4-5-7
6.ayak: 3-9-6-7-10

Sitemizdeki diğer BURSA – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

Kaynak: nalkapon.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu