Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminlerYazar AdaylarıYazar Adaylarımız

4 Mayıs 2019 Yeni Yazar Adaylarımızın ANKARA Altılı Ganyan Tahminleri, Yorumları

ALİ CENGİZ’İN ANKARA ALTILI TAHMİNLERİ

Arkadaşlar her ayağa yorum yapmak yerine bankolara detaylı ve yarışın gidiş hattı ile analiz edip yorumlarimi paylaşacağım. sizin için de daha verimli ve mantıklı olacaktir.

3.Ayak: 4 YK ing 1900 MT çim pist yaris. gruba baktığımız zaman çok kaliteli isimler görüyoruz. ilk bakışta kafa karıştırabilir. yarisin gidiş hattını iyi analiz etmek lazım. yaris başladı start verildi, ayağına seri isim 3nolu CORCOvada liderliği kesin alacak isim,arkasında hemen 7nolu GRAYamazon da öne cikacak.bu iki isim önceki gruplara göre daha sert bı grupta mücadele edecek.bu iki isim sonlarda kesinlikle dama diyecekler. ee tabiki bizim oğlan BERAT ağzını ayırıp starta kalacak. 🙂 Kalacak ama ne kadar kalacak. 10 boya kadar yolu var.bu at startını zaten düzgün alsa yanında Türkiye’de at yok.5noli KİNG Serkan bu at kumcu bir at sentetik ve kum.sahibi macera arıyor denemis.hic gelme şansı yok.4 DİSTİNG shinig kaliteli isim evet ama bu safkanda gaziden sonra bozulan isimler arasına girdi.son senelerde 2’lide iyi işleyen atlar, 3’lüde işlemez oldu bunuda eledim.6nolu LİTle king kaliteli fakat bu grupta gücü yetmez.2nolu RUNNer bull üstünde Rus kaliteli bir jokey var.fakat niye Rus jokey ilk defa binecek evet at kaliteli zaten oğlum berat çok starta kalırsa rahat kazanır bunu aklınıza yazın.benim için ihtimal bir tane çok formda hayatının en iyi yerinde OGLum berat var startını biraz daha iyi alsın uzak cekr.10 boy kalsa ne olur zaten yarış hızlı gidecek.grubu son 400’de yakalayip, dış kulvara cikip, bıçkın gibi saha kalkıp potada RUNNer bull u yakalayıp kişiyi kazanacak isim olacak günün bankosu 1 NOLU OĞLUM BERAT.

6.Ayak: Maiden 1900 çim pist yaris.günün son ayağı güzel bir yaris,kendini bulmaya başlayan isimler,cimi bekleyen ekuriler var.herkezin hedefi iyi bir kan yakalamak atlarını denemek kazanmak.bu grupta hem ahırı hem antrenör hem jokey hem atın kalitesi orijini kumaşı parlak olan bir isim göze carpiyor.kim bu isim tabiki DAMON.ustunde en formda jokey Özcan yıldırım.sahibi zaten bu işi çok iyi bilen isimler.sayin engin bekiroglulari. kendileri zaten kaliteli antronerler. Bu isim Adana’da parlak yarışlar ortaya koydu.birazda talihsizlik yaşadı.bugun tam dış geçireceği bir grup yakalamış. onde kaçacak olan MUGGsy var.bir iki isimde buna eşlik ederse yarış suratlenir.sonlarda diri gelecek DAMOn en avantajlı isimdir günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

ŞABLON

9-8-3-2-11-5
2-10-11-5-4-7
OĞLUM BERAT banko
3///4-1
8-1-4-6-2
DAMON banko

37.00 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu