Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminlerYazar AdaylarıYazar Adaylarımız

7 Mayıs 2019 Yeni Yazarlarımızın ANKARA Altılı Ganyan Tahminleri, Analizleri

BAY ALTI’NIN ALTILI TAHMİNLERİ

Değerli dostlarımız, altılı yorumlarıma geçmeden önce şunu belirtmek isterim,bu dönemde oynadığımız altılı ikramiyeleri cazip hale getiren şey,tay yarışlarının ve çim yarışlarının çokluğudur,bu tip yarışları oynarken,özellikle çim ve tay yarışlarında mümkünse kapatmaya kadar giderek,yorum yapmadan veriyoruz.çünkü bu yarışlar için,yorum sadece verilir,kısaca startı yeniden verip tekrar başlatsak başka at gelir.Bu sebeple ki önerdiğimiz tekleri sizlere elimden geldiğince doğru yerlerde atarak değerlendirmeye almanızı öneriyorum.Çünkü cazip ikramiyeleri almanın yolu her atı yazmaktan çok doğru yerlerde oyun kurgusunu oturtmakla alakalıdır.diyerek,Bugünkü yorumlarıma geçiyorum.

Altılı ganyanın ilk ayağında öncelikle üç yarış gördükten sonra farklılaşan 8/MOON FATHER’ı Alternatif tek olarak önermek istiyorum.Yanına rakip arayanlar için bir önceki koşusunda bana göre kazanabileceği bir yarıştan T.Yıldız’ın hatalı binişiyle kaybeden 7/ HILL HEAD’i öneriyorum.

5.Ayak; Burada özellikle, uzun çim yarışların da gördüğünüz her yerde önce birinci sıraya yazmanız gereken,bir POPULER DEMOND Yavrusu at varsa o kan hattıdır..SPARROW HAWK BANKOM

6.Ayak; Üç koşu önce handikap 17 koşuda, ATEŞ KRALLIĞI’na baş boyun geçilirken çok iyi bir görüntü veren ÖZAYBERK’in bugün bu rakiplerini geçmesini bekliyorum,rakip arayanlar özellikle urfa’dan çok iyi durumda gelen AKIN SÖZEN idaresinde koşacak olan AKUSTİK’i değerlendirebilir.

ALTILI ŞABLONUM

1.Ayak; 8-MOON FATHER / 7 HILL HEAD
2.Ayak; 2-3-4-5-6-10
3.Ayak; Hepsi
4.Ayak  Hepsi
5.Ayak; 6 SPARROW HAWK
6.Ayak; 11 ÖZAYBERK / 9 AKUSTİK

23.50 TL / 94,08 TL

ALİ CENGİZ’İN ALTILI TAHMİNLERİ

4.ayak Maiden kum pist yarışında, ilk yarışında çok az starta oyalanan tay hemen yarışa adapte olup problem yaşamadım ilk yarışı cahilliği ne verin abileri. OKTAYIN OĞLU gruba katılıp sonlarda yarışa hakim oldu ama yanında bir mega star vardı gücü yetmedi ikinci yarışında gövde gösterisi yaparak kazanan mega star. evet koşuda geçen yarış uzak çektiği atlar var bunları rahat geçer. hic koşmayan tatlarda pek bir şey göremedim. insallah gizli bir cevher yatmiyordur aralarinda. her şey lehine bu kez daha iyi koşacak elbet günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

5.ayak Çim pist 2200 metre yarış bu yarışta ele gelir atlar yok biraz öne çıkan at olsa rahat tekle gecilirdi.bu grupta sprinter mis sonradan gelirmiş denilen atlar bence vasat abi. ee bakıyorum bir tane tempo verecek at var. üstünde de Özcan uyanık adam bu yarışı aklı ve tecrübesi ile kazanır. ŞUŞU önde gitmeyi sever son yarışları çok parlak bakmayın tabelasında geçildiği atlar kaliteli isimler. Özcan tempoyu koyar arka grubu güzelce uyutur bir bakmışsın fark 10 boy. gunun ikinci bankosu olarak öneriyorum.

ŞABLON

1-3-5-9
8//1-2-5
1-2-3-5-6
6
3
2-1-8-10-11-6

10//42 TL

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu