İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

19 Mayıs 2019 Bay Altı İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları

2.ALTILI

1.Ayak; Uzun zamandır bu koşulara hazırlandığını bildiğimiz Kurtel ekürisi yine gizli eküri koşmayı tercih etmişler. Herkesin bildiği kalitesi malum THE LAST ROMANCE ile birlikte,çalışmalarını bugünkü yarışa göre sıkı tutan,adeta ayakları yere değmeyen  KASALİNA‘nın da bu yarışta söz sahibi olduğuna inanıyorum,daha sonra alt gruplarda güle oynaya yarış kazanırken adeta ben bugünkü grubun safkanıyım diyen ve pistin yumuşaması ile şansı bir kat daha artan QUEEN OF PROTI ile bu ayağı geçiyorum.

2.ayak; 
Artık hazır duruma gelen bu grubu isterse rahatlıkla geçebilecek BAYEZID’ı alternatif banko öneriyorumAncak açıkça ifade etmeliyim ki bu koşuda tek korktuğum at  sert tempoyla gidilecek bir yarışta düzlük dönüldüğünde bu pisti rakiplerinden iki kat fazla koşacak olan KHOR KALBA’dir. yeri olanların yazmasını öneririm.

3.ayak; 
Yumuşayan pistte sürpriz beklediğim bu koşuda, kafayı alıp uzak farkla yarışı forse edecek olan ALTURBO‘ya düzlükte dinlenme fırsatı verilirse, bu yumuşayan pistte yarışı bitirebilir, Yumuşak pisti çok seven KARA ZEYTİN hangi grupta olursa olsun bu pisti bulduğunda tehlikeli olabiliyor.Beklenen yarışlarını bir türlü yapamayan,ancak kapasitesi yeterli OĞULCANIM ile birlikte pist bugün yumuşak olmasaydı tek önereceğim ACARTÜRK’e, ilave orjin itibarı ile bu pisti sevecek BABA SELVER yeterli olur düşüncesindeyim

4.Ayak; 
Geçen yarış bu yarışın galobunu yaptığını düşündüğüm TATVAN İNCİSİN’i bugün size tek önermek istiyordum ancak pistin yumuşaması ile birlikte VALENCIA‘nın da şansı arttı.Yinede alternatif diğer bankom TATVAN İNCİSİDİR.

5.Ayak;
 Tay yarışlarında bildiğiniz üzere hele bu pistte,hele bir sonrası koşuya konsantre olan jokeylerle hepsi diyeceğim,sıralamam şablondadır.

6.Ayak;
bu pisti çok seven sonlarda kanat takarak gelen efsane Ribella’nın yavrusu PADRE PADRONE, LONG RUNNER ve bugün sürprize imza atabilecek bu pisti anne kan hattından çok koşabilecek KIZLTÜY bu iki safkandan sonra şans verdiğim diğer isimdir.ancak yeri olanlar için, Kurtel ekürisinin gizli eküri olarak koştukları,FAIRLESS ACTION’ı da kuponlarına yazmasını öneririm.Çünkü aynaya iki at geldiğinde korkulu rüya oluyor.Daha önce buna şahit olduğumuzu da not olarak vermek istedim.
1.Ayak; 12 -5 / 9
2.Ayak; 2 BAYEZID ///  7 KHOR KALBA
3.Ayak; 12-11-9-2-4
4.Ayak; 3 TATVAN İNCİSİ /// 6 VALENCIA
5.Ayak;6-5-3-1-4-7-8
6.ayak; 13-12 -10 / 5
 
14.70 TL / 117.60 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu