Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

29 Temmuz 2019 Bay Altı BURSA Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

OLACAK O KADAR; Son yarışında bu yarış için hazırlandığını düşündüğüm, yaptığı 4.lüğe inanmadığım bu safkan,bir önceki yarışında 1300m kum pistte yaptığı birincilikte,son viraj dönülürken en arkadaydı ön grubu beş boy ayırmış iki arkibinide,arkadan gelip aynaya gelmeden geçti son 20m de tuta girdiği aynada en yakın rakibine 9 boy fark attı.burada ki safkanların yarışlarını seyrettiğimde bu safkanın son düzlükte yapacağı sprintle kazanacağını düşünüyorum. Bugün cazip agf oranıyla ilk bankom olarak öneriyorum.

GREY CLOUD; Açıkçası bu safkanı burada görünce çok şaşırdım,yani bugün ne kadar agf çıkar bilemiyorum ama,bu safkanlarla uzaktan yakından kalite olarak ilgisi olmayan bir safkan.Bugün kü jokeyiyle 3’te 2 yapmış bunlardan biri KV-22 galibiyeti diğeri handikap 16 yani kısaca, bugün Kocakaya’nın bir garanti gördüğü yarış varsa o da budur diye düşünüyorum..Atı da tanıyan binicisi ile bana göre net bankomdur.

Altılım

1.ayak; 6-11-14-9 // 5-4
2.ayak; 1-7-3 // 2-4-11-12
3.ayak; 10 OLACAK O KADAR
4.ayak; 7-2-1-4
5.ayak; 1-5-9-11-2-12-6-13-4
6.ayak;1 GREY CLOUD

30.24 TL /// 105.84 TL

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Bay altıli arkdaşim sizin kim olduğunuzu bilmiyorum ama kısa zamandır sizi takip ediyorum şu ana kadar takip ettiğim en iyi ve durust tahmin veren bir kaç kişiden birisin size teşekkür etmek istiyorum yalnız bazen tahmin veriyorsun bazen vermiyorsun vermediğin gun açıkçasi oynamiyorum sizinle nasıl iletişime geçe bilirim tekrar durstluğunden dolayi teşekkür ederim kardeşim

    1. Kardeşim bay tahminin manajeriyim kendisi siz değerli oyuncu ve takipcilerin çıkarı doğrultusunda hareket ettiği için ilgi alanı olan yarışlara yorum yapmaktadır ( inandığı atları vermektedir)

  2. Merhaba uzun zamandır altılı oynuyorum sizin gibi tahminci çok az var başarılar diliyorum ama lütfen elinizden geldiğince bütün şehirler e tahmin yaparsanız sevinirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu