Diyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

30 Aralık Sadun Kaya DİYARBAKIR Altılı Ganyan Tahmini, Yorumları

1. Ayak: DUDRIO kazandığı yarışı sonrası koruduğu güzel formu ile ilk atımdır. hedef yaptırılan KATALANTA ve 600/38,5yarış sprintini beğendiğim BOSSY en sıkı rakiplerdir. Bu tip mesafelere olan uyumu ile MACKHALIA güvendiğimiz bir diğer isim.1900 son kum yarışında Fastest Man’ın gerisinde 2,04,66 ile 2. olurken çok beğendiğim GEORGE OF THE JUNGLEPazar sabahı yaptığı 800/51,7 galobundaki görünümü ile güveniyorum.Bu tip mesaefede tempo yarışlarını seven LITTLE CAT hata affetmez. Uygun kilosuyla LAST SPARTAN’a dikkat.Üst sıralardan düşmeyen KARA HİLAL ve sonlardaki sprinti ile PENNYS SONG daha sonraki ihtimallerdir.

2. Ayak:  Yakaladığı güzel formu ile üst üste son iki startını lehine çeviren İSMAİLKAYA  seri stili ile ve ekürisi ile  birlikte benim favorim.Urfa’da katıldığı 1300 kum yarışını 1,37,58 derece ile kazanan SİTEMKAR koruduğu formu ile ciddi rakiptir. Bu pist ve mesafede 1,24,19 derece ile kazanan AŞKIM BABA idman pistindeki görünümü ile hata affetmez. Sonlardaki etkili sprinti ile ESENKAL kuponlara yazılmalıdır.

3. Ayak: Form ve performans olarak bu grubun çok üstünde olan KING UGLY kantarmasını iyi tanıyan jokeyi R.doğan ile benim tek atımdır. Rakip arayanlara ise BAYRAMOĞLUKARAGÖZLÜM ve FASTEST MAN’ı öneriyorum.

4. Ayak: Formunun zirvesinde olup bu tip mesafelerde ard arda kazanan JUST BLEU yaptığı 800/53 galobunda sıhhatli görülüp aprantisi R.Polat ile bu grupta benim ikinci tek atıMdır. 1700 son kum yarışını 63 ağır kilosuna rağmen 1,15,71derece ile kazanan KÜÇÜK ÜTÜCÜ öncelikle rakibi olup, KOZMİK ve VARTİKA sürpriz isimlerdir.

5. Ayak: BENZEOĞLU koruduğu etkili formu ile ilk şanslı atım. İlk iki startında ortaya koyduğu performans ile GÜLİZAR YELİve tırnağının ucunda olan MASKENİN KIZI en ciddi rakipler. Her yarışı bir öncekinden etkili olan RİZELİ güvendiğim bir diğer safkan, ZÜLFİYE ve ŞENARTUN sağlam kuponlara tavsiyem.

6. Ayak: Günün en zor ve sürprize açık olan bu koşuda,  öncelik olarak mesafe ayırt etmeyen DIREJKIZI ve son dört yarışında 2. olan NURAYASI ayırt etdilmemeli SITARA tam mesafesinde sıkı rakip olur. Son 4.lüğü ile AKBEGÜM hata affetmez. Etkili koşan ORESTOS uygun kilosuyla ihmale gelmez. Her yarışı bir öncekinden farklı koşan ZILGIT’a dikkat. sonlardaki sprinti ile TATGÜZELİKIZI sürpriz atımdır.

Altılım: (8.6.1.2.3.4.9.7.10) (4.1.2.6) (3) (1) (1.3.5.6.8.2) (4.5.8.9.12.13.1)

Kaynak: liderform.com.tr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu