Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriDiyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

30 Aralık Nalkapon.com DİYARBAKIR – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

DİYARBAKIR At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Kum performansları birbirine yakın olan GEORGEOFTHE JUNGLE, DUDRIO, PENNYS SONG, LITTLE CAT, MACKHALIA, KALANTA ve KARA HİLAL eşit şanslı isimlerdir. 

2.ayak: Kusursuz formunu devam ettiren ekürili İSMAİLKAYA yine ilk şanslı isimdir. Son yarışından galip ayrılan AŞKIM BABA öncelikli rakibidir. Süratli SİTEMKAR ve startta fazla oyalanmazsa ESENKAL da devreye girebilirler.

3.ayak: Fit durumdaki KING UGLY sonlardaki sprintiyle yine kazanabilir. FASTEST MAN ve YOZGATBEYİ hata kollayacaklardır. 

4.ayak: Üst üste rakiplerini geride bırakan JUST BLUE ile özlediği birinciliğe kavuştuğu yarışının ardından fit durumu devam eden KOZMİK arasında geçecektir. Süratli isimler BYE CANIM ve VARTİKA sürpriz.

5.ayak: Süper duruma gelen BENZEOĞLU günün bankosudur.

6.ayak: NURAYASI, ORESTOS, GÜLSEREN KIZI, SITARA, NURLUCA, CANİK ve ZILGIT eşit şanslı isimlerdir.

Altılı ganyan tahmini 
1.ayak:3-8-10-4-2-6-7
2.ayak:4-2-1-6
3.ayak:3-2-5
4.ayak: 1-5-2-4
5.ayak:1 
6.ayak:5-12-6-8-2-3-13


ADANA At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Etkili formunu düzenli idmanlarıyla koruyan BAYBAŞKAN en şanslı isimdir. HOUDINI ile BABAMAAL rakipleri olup, AKAYLA ile LEPANTO diğer şanslılardır.

2.ayak: Arka arkaya kazanan EZGİLİ, istikrarlı koşan PARTNER SCORE, ikinciliği etkili SECRED FAIR, kazanan CANDAR ile uygun kilolu MY HEART eşit şanslı isimlerdir. 

3.ayak: Yarış hazırlıklarında formda görünen HASAN ABİ en şanslı isimlerdir. KABAHAYDARDAĞI, BABATOSUN ile SAVAŞ ATI diğer şanslılardır. 

4.ayak: Düzenli idmanlarıyla formunu koruyan ROZA BARINA, istikrarlı LİDYA, her geçen gün formunda gelişmeler kaydeden DAUGAVA, başarılı iki yarış koşan RENESME ile HEZRİN eşit şanslı isimlerdir.

5.ayak: Yakalamış olduğu etkili formunu koruyan ZELENİKA kazanmaya en yakın isimdir. Bir süredir start almayan PETEKCAN iyi hazırlandığı bu yarışta ciddi rakibi olacaktır. MESERRET hata affetmez.

6.ayak: Koruduğu etkili formuyla BERRAGÜL günün bankosudur.

Altılı ganyan tahmini 
1.ayak:2-6-3-1-4
2.ayak:4-3-8-7-9
3.ayak:1-2-3-8
4.ayak: 9-5-2-8-4
5.ayak:4-2-7 
6.ayak:3

Kaynak: nalkapon.com

Sitemizdeki diğer DİYARBAKIR -ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu