İzmir TahminleriTahminler

22 Aralık 2019 Bay Altı İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

ÜNLÜOĞLU; Kazanmaya koşarsa net kazanmasını beklediğim bir isim bu gruptan fazla.Daha önce koşmuş olduğu yarışlara bakınca net bu yarışa hedef yapıldığını gözlemlediğim safkan alternatif tekimdir.

ÇAKIR HASAN; Hayatının ilk koşusunda gecikmeli başlayınca adapte sorunu yaşayan güçlü kağıda sahip bu safkan,son 400’den sonra grupta en sonuncuyken çok düzgün aksiyonlarla sert gelsede yarış bitmişti.Bugün tay yarışı olduğu için,alternatif tek önereceğim.

ANGEL HORSE; Açıkçası bu safkan sürekli takibimde olan bir safkan,sürekli devam eden iyiye gidişi mevcut,her seferinde üstüne biraz daha koyuyor.Üzerindeki A. Çelik ise 4 kez binip 3 defa safkanı içeri atmış bir isim.Birde açık yarış performansı ve konsantrasyonu üst düzey.Bugün yine kazanmasını net beklediğim bir isim Bankomdur.

WHATCH ME; Daha önce bu grupta koşarken net favori olarak koşan bir safkandı,bugün gruba baktığımda,net geçebileceği safkanlarla koşuyor.Bu safkan aradan sonra 2 yarış gördü,son yarışında çok sert grupta etliye sütlüye karışmadan koştu.Bugün hedef koşu olarak koşacak safkan bana göre kazanmaya en yakın safkandır.Bu safkanın tek sorunu sprint mesafesinin binicisinin iyi ayarlaması ile ilgili,arkadan koparak gelen bu safkan önde çok boş koşacak Jak V Jetar ı fotoyu önde geçmeden yakalayabilecek safkandır. Bu tip sprintleri ve ayna mesafesini çok iyi ayarlayan binicisi ile çok güvendiğimi belirtmek isterim.Daha önce bir çok 2. liği tamamen hatalı binişler ile alakalı olan safkan bence bugün aynayı bulan safkan olacaktır.Banko öneriyorum.

1.ayak; Hepsi
2.ayak; 1 ÜNLÜOĞLU // 2-4-5-7
3.ayak; 3 ÇAKIR HASAN /// 1-4-8-2
4.ayak; 1 ANGEL HORSE
5.ayak; 4 WHATCH ME
6.ayak; 3-1-10-11- /// 4-7-8

3.08 x 5 misli 15.TL /// 134.75 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu