Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriDiyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

24 Kasım Beygir.com DİYARBAKIR – ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

DİYARBAKIR 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda son koşularında etkili olan AKDAĞ ATEŞİ (1) ve ORESTOS (8) birinciliğin güçlü adayları olup; KÖKMENİNOĞLU (5-6) ve CANKOPARAN(2) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

2.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız KOZMİK (12) favorimizdir. Toparlanan NANİ NANİ(8) favorinin ciddi rakibi olup; PİRE ANA (5) ve KATNISS (3) koşuda söz sahibi diğer safkanlardır.

3.Koşu: Etkili formunu koruyan VİNDIRHAT (1),değişen jokeyi ile YEMCİREŞİT (2),son koşusunu kazanan URFALIKAYA (5-6) ve formunu geliştiren SADE REYİS (3) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Etkili formunu koruyan KIRPAPATYA (7),kum pistte etkili koşan AZAT KUŞU (10-6),formunu koruyan TUMBUL SAVAŞ (4) ve toparlanan AMANOS BEYİ (5) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

5.Koşu: Son koşusunu kazanan BROKEN ARROW (3) favorimizdir. LEATHER BAG (7),GOBBLE UP (1) ve LOVELY SUN(8) favorinin hatasını bekleyecek safkanlardır.

6.Koşu: Son koşusularında etkili olan ISONIC(6) favorimizdir. Toparlanan SON OF SEA (2) favorinin ciddi rakibi olup; WARHEAD (5) ve MEMPHIS (1) koşuda söz sahibi diğer safkanlardır.

7.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız HIZLI ZELİŞ (1),son koşusunu kazanan İÇİL (10),Toparlanma aşamasındaki CAŞPERİ (5) ve kum pistte iyi yarışlar çıkarabilen AL ZENGİNKIZ (9) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

ADANA 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda son koşusunu ölçü almadığımız BECENE GÜLÜ (1),ideal mesafesinde DEMET (2),Toparlanma aşamasındaki DİLŞAH GÜLÜ (3) ve kum pistte etkili koşan ZEYNEPSUDE (10) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

2.Koşu: Yedili Ganyanın son koşusunu kazanan GENTLEMAN JACK (2),son iki koşusunu kazanan İSTİRK (3),son koşularını beğendiğimiz ŞEDRİK (4) ve kalite safkan NURHANBEY (1) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Altılı Ganyanın formunu koruyan DERSPLAY (1) ve son koşusunu kazanan BAHÇEŞEHİRLİ (8) birinciliğin güçlü adayları olup; LOST RIVER (2) ve AWFUL SCORE (9) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

4.Koşu: İlk koşusunda beğenilen RABAT GÜZELİ (7-10) favorimizdir. SEVİMKIZ (8) favorinin ciddi rakibi olup; PRAG (6) ve GÜLDİKEN (3) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Sevdiği mesafede BUĞRACAN (3),son koşusunu kazanan SERHASAN (2),formunu koruyan KİMSESİZ (5) ve uygun kilosu ile BAYMISTIK (8) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

6.Koşu: Son koşularında etkili olan BAŞPEHLİVAN (5) ve SEDATBEY (4) birinciliğin güçlü adayları olup; AĞINLI (2) ve BEŞİRYILDIZ (3) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Kum pistte etkili koşan COELACANTHE (2) tecrübeli jokeyi ile favorimizdir. ENRICHING GIRL (3),HALTAN (8) ve COOL WATER (9) favorinin hatasını kollayacak kısraklardır.

8.Koşu: Son koşusunda toparlandığı gözlenen KARTACALI (6),son koşusunu kazanan RAIN OF APRIL (9),toparlanan I NEED A HERO (3) ve son koşusunu kazanan BELENGEZ (2) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu