Haberler

Günen Ökten Koşusu’nu Gökhan Kocakaya ile JUST WIN Kazandı

2 yaşlı İngiliz taylarının katılımıyla 24 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Günen Ökten Koşusu’nu (KV-9) Yasemin Turaktekin’in JUST WIN (Church Pictures – Uğurum / Tarsus) isimli dişi tayı, jokey Gökhan Kocakaya idaresinde startla birlikte aldığı liderliği fotoya kadar koruyarak kazandı.  

Komiserler Kurulu Kararı ile ÇAĞ TUFANI ve İLKAAN’ın start almadığı Günen Ökten Koşusu’nda 6 tay birincilik mücadelesi verdi. 1500 metre kum (sentetik) pistteki koşuda ikinciliği FAIRLY BORDER (Lion Heart-Fairwuala/Unfuwain) elde ederken, LEMNOS (Regal Ransom-Lite Fantastic/Lite The Fuse) üçüncü, RÜZGAR GOLD (Yonaguska-Starbust/Mujtahid) da dördüncü oldu. 

Koşuya katılan tek dişi tay JUST WIN fotoyu geçerken kronometreler 1.31.72’yi gösterdi. Koşuda farklar ise 4.5 Boy-2 Boy-4 Boy şeklinde kayıtlara geçti. 

12 Haziran günü yarış hayatına başlayan ve bugüne kadar yalnızca İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda start alan JUST WIN, Günen Ökten Koşusu’yla birlikte kariyerinin 8. startında üst üste 2., toplamda ise tamamı kum (sentetik) pistte olmak üzere 5. birinciliğine uzandı. 2 yaşındaki başarılı dişi tay, son olarak 9 Ekim günü katıldığı Şartlı 5 koşuyu kazanma başarısı göstermişti. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu