Koşu YorumlarıTahminler

15 Ağustos Beygir.com BURSA Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Kum pistteki iki startında da başarılı bir performans sergilemiş olan HOT CHOCOLATE (7) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. CELSIUS (6) ciddi rakibi olup KURTARBABA (1) ve SEA THE STORM (2) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Kum pistteki ilk startında rahat bir birincilik elde etmiş olan ekürili KÜLÜNK AĞA (5-2) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. FRENKLİ RÜZGARI (4) ciddi rakibi olup AKYAZILI BOĞAÇ (1) ve AŞAR (3) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Çim pistteki ilk startıyla dikkat çeken ARŞİV (8) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Hafif kilolu DURUKIZ (11) ciddi rakibi olup KOŞUCU (13) ve ATEŞNUR (9) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.Koşu: Çim pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan ekürili ELOĞLU (2-9), tecrübeli jokeyiyle TOŞURKIZI (6), artan form durumuyla BAHTIŞAHANE (1) ve son koşularıyla dikkat çeken MARKALI (8) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

5.Koşu: Çim pistteki ilk startıyla dikkat çeken SELAYATLI (14) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. Artan formuyla SULTANOĞLU (4) ciddi rakibi olup FLY SULTAN (10) ihmal edilmemelidir. UMUT EFE (5) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız RÜZGAR ETO (1) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Etkili jokeyiyle BARRERA (6) ciddi rakibi olup ÇUHADAROĞLU (7) sonraki ihtimaldir. FIRE PIECE (3) sürpriz şansına sahiptir.

7.Koşu: İyi form durumuyla start aldığı son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan TANATAR (7) birinciliğe en yakın isimdir. KIBRISLI (5) ciddi rakibi olup AKARÇAY (1) sonraki ihtimaldir. BESLENEY (3) sürpriz şansına sahiptir.

8.Koşu: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız EXPERIMENT (4) ve son koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken YÜCEEFE (10) birlikte şans verdiğimiz isimler olup SOKOLLU (1) ciddi rakipleridir. PERFECT WARRIOR (6) sonraki ihtimaldir.

9.Koşu: Son startıyla dikkat çeken ALTINYELİNOĞLU (1) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Hafif kilolu TEKNAZ (14) ciddi rakibi olup son koşularını ölçü almadığımız GİNKGO (3) ihmal edilmemelidir. LAPAZ (8) sonraki ihtimaldir.

Kaynak: beygir.com

beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu