Koşu YorumlarıTahminler

10 Ekim BURSA – İSTANBUL Günün Bankoları, At Yarışı Koşu Yorumları

3.AYAK:
Muhtemel süratli gidecek mücadelede yükselen tempo lehine olacak olan Super Pit için son sentetik pistteki mücadelesi baz alınmamalı.Safkan etkili sprinti ile sonuç alıp koşuyu lehine çevirmeye yakındır.
4.AYAK:
Son ağır çimdeki yarışı bugün için ölçü alınmaması gereken She Molf bir yarış öncesinde benzer pist ve mesafede dışarı açılarak mesafe kaybetmiş olsa da yarışı kazanmayı başarmıştı.Benzer rakipler önünde bunu yine başarabilir.
İstikrarlı yarışlarıyla Lady Dora favorinin ilk rakibidir.
Bu kez daha hazır gireceği yarışta iyi idman durumunun yanında siklet avantajını da eline alan Hanimun sürprizde değerlendirilebilir.
5.AYAK:
Bakışbey gibi bu tip mesafeleri çok iyi koşabilen bir safkanın tayı olan Melisinkızı son yarışı ile güzel bir koşu ortaya koymayı ilk kez başardı.Son galoplarında da formda görünen safkan yarış kondüsyonu tam bir şekilde start alacağı bu yarışta maiden’a veda etmeye çok yakındır.
3.AYAK:
Son yarışlarında sert guruplarda koşan Kurtel ekürisinin Aşkarbey bugün koşacağı maiden yarışta H.Kataş idaresinde favoridir.
İdmanlarını U.Polat ile yapan ağır sahada koşmuş olduğu son yarışı baz alınmaması gereken Zaman Yolcusu yarış hayatının ilk koşusu olan 1000 metrelik mücadelede şanssızlık yaşamasına rağmen gurup içerisine doldururken ilerisi için umut vaadedmişti.Bugün daha etkili olabilir.
İstikrarlı yarışları ile Cana Kır güzel derecelere sahip olup üçüncü şanslı isimdir.

Sitemizdeki diğer BURSA-İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: yildizlibulten.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu