Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriDiyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

30 Aralık Beygir.com DİYARBAKIR – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

DİYARBAKIR

1.Koşu: Günün ilk koşusunda ISTOR (2) koşudaki favori isimdir.CUNDALI (3-4) en yakın takipçisi olacaktır.KÖŞKAR (6) ve SÜMBÜLKIZ (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla ALABORA (7-5) ve BURAĞIM (3-2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.HİLVANLI ZEYNO (6) ciddi rakipleri olacaktır.YAVUZALİ (4) süpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki DUDRIO (8) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MACKHALIA (2) en yakın takipçisi olacaktır.GEORGEOFTHEJUNGLE (3) ve LITTLE CAT (4) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi formuyla İSMAİLKAYA (4-3) ve SİTEMKAR (1) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.AŞKIM BABA (2) en yakın takipçileri olacakken; BALKIZIM (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.Koşu: Formda olan KING UGLY (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FASTEST MAN (2) 
ciddi rakibi olacaktır.ROCKS (4) ve YOZGATBEYİ (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Formda olan JUST BLEU (1) koşudaki favori isimdir.KÜÇÜK ÜTÜCÜ (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.VARTİKA (4) ve KOZMİK (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki GÜLİZAR YELİ (3) ve BENZEOĞLU (1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.RİZELİ (6) ciddi rakipleri olacaktır.MASKENİN KIZI (5) süpriz şans verilebilecek isimdir.

8.Koşu: İyi formuyla DIREJKIZI (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.NURAYASI (5) en yakın takipçisi olacaktır.CANİK (3) ve SITARA (8) sonraki ihtimallerdir.

ADANA

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda MAKENZİ (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.HAYALET BİR (1) ciddi rakibi olacaktır.SOCHI (8) ve IM JULI (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla SERHASAN (8) ve KATI KAZAN (7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.YAHYA REİS (2) en yakın takipçileri olacaktır.NATUHAY (10) süpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki BAYBAŞKAN (2) ve HOUDINI (6) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.LEPANTO (4) ciddi rakipleri olacaktır.AKAYLA (1) süpriz şans verilebilecek isimdir.

4.Koşu: Formda olan EZGİLİ (4) koşudaki favori isimdir.SECRED FAIR (8) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.CANDAR (7) ve MY HEART (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Artan formuyla HASAN ABİ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SAVAŞ ATI (8) ciddi rakibi olacaktır.KABAHAYDARDAĞI (2) ve SALİHİN OĞLU (4) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla ROZA BARINA (9) koşudaki favori isimdir.LIDYA (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.RENESME (8) ve HEZRİN (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: Formda olan MESERRET (7) ve ZELENİKA (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.PETEKCAN (2) en yakın takipçileri olacaktır.FULL TIME LUCKY (5) süpriz şans verilebilecek isimdir.

8.Koşu: İyi formuyla DALDAGÜL (5) ve BERRAGÜL (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ZENGİNLİ (8) ciddi rakipleri olacaktır.ÇAKIRCELEP (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer DİYARBAKIR – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu