Haralar

Adana Seyhan Aşım İstasyonu

Adana Seyhan Aşım İstasyonu, 2000 yılında hizmete açılmış olup, yaklaşık 180 dönüm arazi üzerine kuruludur. Bünyesinde; bir idari bina, bir Veteriner Hekim lojmanı, bir adet ot/yem deposu, bir adet sıfat salonu, dört adet aygır locası ve 64 adet kısrak locası bulunmaktadır. Kısraklar için 6 adedi büyük çim padok ve 13 adedi küçük kum olmak üzere toplam 19 adet kısrak padoğu ile aygırlara ait 2 adedi kum padok ve 2 adedi çim padok olmak üzere 4 adet aygır padoğu mevcuttur.

Seyhan Aşım İstasyonu; 400 KVA’lık 1 adet trafodan elektrikle beslenmektedir. Ayrıca 110 KVA’lık bir adet jeneratör sistemi ve bir adet 3 KVA’lık kesintisiz güç kaynağı mevcut enerjiye destek amaçlı hizmet vermektedir.

Adana Seyhan Aşım İstasyonunda; bir adet Veteriner Hekim, bir adet Veteriner Sağlık Teknikeri, 15 adet seyis ve 4 adet güvenlik görevlisi görev yapmaktadır.

Adana Seyhan Aşım İstasyonu; yetiştiricilerimiz için Ocak-Haziran ayları arasında hizmet vermekte olup bu dönem içerisindeki doğumlar ve aşımlar, konusunda tecrübeli personel tarafından 24 saat takip edilmektedir.

Adres
Türkiye Jokey Kulübü
Adana / Seyhan Aşım İstasyonu
Gökçeler Köyü Çıldırın Yolu 3. Km.
Tel: 0 (322) 441 11 63 – Faks: 0 (322) 441 11 65
adana seyhan harası nerede, adana seyhan aşım istasyonu iletişim bilgileri
Sitemizde ilan vermek için tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu