Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriBursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

25 Şubat Halil Erdem BURSA – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

Bursa At Yarışları 

1.ayak
İyi orjinli 8 nolu zatisah favorim 1 nolu frigyali kilozuna ragmen rakip safkandir. 2 nolu cancanbeyde suprizde sans verdigim safkandir.

2.ayak
Zor bir tay yarisi yarisin kisa olmasi dahada zorlastiriyor 4 nolu haberkartali one cikan ilk isim 3 nolu gazapatesi en az onun kadar sanslidir kisada sansli oldullarini dusundugum 10 nolu tamburi ve 2 nolu ezgi sesi de suprizde sans tanidigim safkanlar.

3.ayak
Kisa mesafeyi bulan 4 nolu cerrah favorim 6 nolu turabi yakin rakibidir yarisin suprizini formda goruntusuyle 3 nolu senbedus yapabilir.

4.ayak
Orjini cok iyi 3 nolu blacksun favorim 1 nolu turap en yakin rakibidir 4 nolu leydi into  da suprizde onerecegim safkandir.

5.ayak
6 nolu kartanesi benim favorim 2 nolu karpatli sert rakibidir 4 nolu limoncicegi kisada cok sansli yazilmali 8 nolu uzulmezde suprizde onerecegim safkandir.

6.ayak
Son yarisi tatminkar 11 nolu agasunnetci favorim son yarisini cok begendigim 1 nolu tralles girl sert rakibidir suprizi 4 nolu last poet ve 2 nolu watanabee den bekliyorum.

ALTILIM

1.ayak: 8-1-2
2.ayak: 4-3-10-2
3.ayak: 4-6-3
4.ayak: 3-1-4
5.ayak: 6-2-4-8
6.ayak: 11-1-4-2

Adana at yarislari

1.ayak
Üstundeki apranti hata yapmazsa 1 nolu coffe bean kazanmaya yakin benim favorimdir her ihtimale karsi ben 4 nolu virginia pearl u yazacagim.

2.ayak
Uzun mesafeyi iyi kosacagini dusundugum 10 nolu rozabarina favorim 9 nolu rio face yakin rakibidir yarisin suprizini 5 nolu İm julie 2 nolu brave girl ve 3 nolu coecalanthe den gelebilir.

3.ayak
2 nolu yagizenre kisalan mesafeye ragmen benim favorim 4 nolu the mentalist on grubu yakin takip ederse cok sansli yarisin suprizini 6 nolu my heart dan bekliyorum.

4.ayak
Son yarislarini bu yarisa galip yaptiklarini dusundugum 4 nolu enderefe ve 3  nolu derhadir arasinda gecmesini bekledigim bir yaris.

5.ayak
Kuvvetli gruplarda kosarak artik kazanacak kivama gelen 3 nolu fast turtle bu zayif grubu gececektir bankom.

6.ayak
Uzun mesafe kosacaklari izlenimi veren 5 nolu atombombasi ve 4 nolu yonetmen benim onde tuttugum ilk iki isim 3  nolu yamaktayda bu safkanlar kadar sanslidir yarisin suprizini 8 nolu baba sacan ve son yarisini kazanirken cok begendigim 16  nolu kozanliaga suprizde onerecegim safkanlardir.

ALTILIM

1.ayak: 1-4
2.ayak: 10-9-5-2-3
3.ayak: 2-4-6
4.ayak: 4-3
5.ayak: 3 banko
6.ayak: 5-4-3-8-16

Arkadaşlar hepinize bol şans dilerim ama şans bizim yanimizda degil. Pazartesi günü 3 ayrı şehire yorum yaptık 3’ude 5’te kaldik bakalım. Bundan sonra ne olacak insallah daha faydali oluruz.

Sitemizdeki diğer BURSA – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu