Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

3 Şubat LiderForm KOCAELİ – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

KOCAELİ
Formunu Bulan YEGANE ve PAŞA GÖNLÜM Tek Olur

1. AYAK: İlk ayak sürprize müsait görünürken, mümkün olduğunca fazla at yazılmasını tavsiye ediyorum. Öncelikle Bursa 1800 kum pistinde kazandığı koşusu ardından 2100 kum pistteki son yarışında 2.lik elde ederek iyi bir form tuttuğunu gösteren (6) AZİMŞAH ilk şansa sahiptir. 1900 kum pistteki son 2.liğinde formunda önemli gelişme kaydeden safkanlardan (4) POWER her geçen gün daha iyi duruma gelen bir isim olmasının yanısıra ilgi çeken hazırlıklarıyla yakın rakiptir. 2000 kum pistte kazandığı yarışından sonra 1800 kum pistte 4.olarak bu aralar iyi bir form tuttuğunu belli eden isimlerden (8) DESTENAZ uyum sağladığı jokeyi M.Kaya ile birlikte güven veren isimler arasındadır. Son koşusunda mesafenin kısa geldiğini düşündüğüm (9) ENDERTAY bir önceki 2000 kum pist 2.liğinde dikkatimi çekerken, kilosunun da uygun olmasının verdiği avantaj ile bana göre kuponların olmazsa olmaz safkanıdır. İzmir 2000 kum pistindeki son koşusunda ilgi çeken 3.lük elde ederek bu aralar iyi bir form tutan (1) DELİCİHAN mutlaka değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimlerden biridir. Etkili yarışlar sergiledikten sonra bekleneni veremeyip son koşusunu 6.tamamlayan (3) MUSON RÜZGARI’nı bu rakipleri arasında sağlam kuponlara mutlaka yazmanızı tavsiye ediyorum. Formunu bulmaya başladığını son yarışında 1900 kum pistte 4.olarak belli eden (7) KOYRAMERT starttan düzgün çıkış yapması halinde rakiplerinin en ufak hatasını değerlendirmeye çalışacaktır. İstanbul’da start aldığı son yarışlarında adından bahsettirebilen(10) TUĞKAN 45 gibi çok müsait bir sıklet ile mücadele edeceği bu koşusunda bana göre kesinlikle ıskalanmamalıdır. Zaman zaman bu tip gruplarda etkili sonuçlar elde edebilen (5) SEVİMLİ ise yarış hazırlıklarındaki dikkat çeken görünümünü bu koşusuna taşıması halinde devreye girecektir.

2. AYAK: 1700 kum pistteki son koşusunu bu tip rakipleri arasında kazanırken fazla zorlanmadığı görülüp formunu aynı şekilde devam ettiren (2) CENGAVERİM aprantisinin hata yapmaması halinde bence yine fotoyu önde geçebilecek güçtedir. Aynı yarışı 3.bitirirken önemli gelişmeler içerisinde olduğunun izlenimlerini vererek idman pistinde aşama kaydeden (1) TATARBEYİ en ciddi rakibidir. 1200 kum pistte 1.23.82 derece ile kazanıp ardından 1800 kum pistte 4.olurken iyi bir form tuttuğunu belli eden isimlerden (3) RODOS kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim isimlerden biridir. 1500 kum pistteki son yarışını 1.46.22 derece ile 2.bitirirken kendinden yaşça büyük rakipleri arasında verdiği mücadele ile beğendiğim (4) KEMİK KIRAN güven veren diğer safkandır. 1700 kum pistteki son yarışını 2.tamamlayan (12) SİSBEY aprantisi V.Kaplan ile bu rakipleri arasında iyi netice alabilecek güçte gördüğüm diğer safkan olup, (5) HALİKARNAS her ne kadar son yarışında bekleneni veremeyerek tabela dışı kalsa da hata affetmeyecektir.

3. AYAK: Formunu bulan (6) YEGANE 1500 kum pistte start aldığı son koşusunu 1.33.62 derece elde ederek buradaki rakibi (1) MY DAUGHTER‘in arkasında 2.tamamlarken dikkatimi çekip bu kez aradaki kilo farkını da iyi değerlendirmesi halinde kazanmasını beklediğim isimdir, kuponlara tek yazabilirsiniz. 1500 kum pistte 1.33.63 derece elde edip kazandığı koşusundan sonra sert rakipleri arasındaki Grup-3 koşusunda geri gelen (1) MY DAUGHTER ise geniş kuponlarda şans tanıdığım bir diğer kısraktır.

4. AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının uzun mesafeli yarışında grubun en formda isimlerinden olan (3) GOOD HEARTED 1400 kum pistte start aldığı son koşusunu 1.28.93 derece yapıp kazanma başarısını gösterip idman pistindeki kusursuz görüntüsü ile yine ilk şans verdiğim taydır. Geçen hafta 1200 kum pistte 1.16.71 derece ile kazanırken kuvvetli sprinti ile gelerek beğendiğim (5) QUEEN JAZZ uygun kilosunun verdiği avantaj ile yakın rakip görünürken, mutlaka değerlendirmenizi öneririm. 1400 kum pistteki son yarışlarında etkili 3.lükler elde ederek formda olduğunu gösteren (2) CATCH‘in bu gruba gücünün yetebileceği görüşündeyim. 1400 kum pistteki son koşusunda 2.olurken 1.29.31 derece yapıp formda olduğunu gösteren (1) HOSLİ sürprizde değerlendirilmesi gereken diğer safkandır. Start çıkışında tereddüt göstermediği taktirde (4) PULVER FASS ümit verdiği uzun mesafede adından söz ettirebilecek güçte görünürken, sürpriz arayanlara tavsiye ediyorum.

5.AYAK: Son haftalarda iyi bir form yakalayan (5) EFEKAN 1700 kum pistte kazandığı yarışından sonraki 1400 kum pist 4.lüğünde dikkatimi çekerken, bu kez uygunlaşan rakipleri arasında fotoyu önde geçebileceğine inandığım safkanı ekonomik kuponlara tek yazabilirsiniz. Her geçen gün daha iyi duruma geldiği görülen isimlerden (4) KORYÜREK 14 atta 5.bitirdiği son koşusunda dikkat çekerek formunda gelişme kaydederken, en yakın rakibidir. Uzun mesafelerde daha iyi koşmakta olan (3) BAYRAMHAN son 2000 kum pist yarışını 5.tamamladıktan sonra idman pistinde dikkatimi çekerken sağlam kuponlarda değerlendirilmesi taraftarıyım. Her ne kadar kendisinden tam olarak beklenilen yarışlarını yapamasa da bu tip mesafeleri seven (2) AKBARAN‘ın da sürpriz yapabilecek güçte olduğu kanaatindeyim.

6. AYAK: Uzun mesafeleri seven (7) PAŞA GÖNLÜM 1800 kum pistteki son koşusunu rakibi KING OF AGEAN ile başa baş 1.lik mücadelesi vererek burun farkıyla gerisinde 2.bitirirken formunu bulduğunu gösterdi, rakiplerinin denk olması ile safkanın fotoyu önde geçmesini bekliyorum. Geniş ve sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer safkan ise beğendiğim son 2.liği ardından daha iyi duruma gelerek önde boş bırakılması halinde çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan (2) KONDANSATÖR‘dür.


ALTILIM: (6.4.8.9.1.3.7.10.5)  (2.1.3.4.12.5)  (6)  (3.5.2.1.4)  (5.4.3.2)  (7)


ADANA

RADARCI Formunu Koruması İle Güven Veriyor


1. AYAK: Uzun mesafeli Satış Koşusu’nda tabela dışı tamamladığı yarışından sonra itina ile hazırlandığı görülerek denk rakipleri arasında mücadele edecek olan (3) SEER OF LIGHT kuponlara öncelikle yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir. 1500 kum pistteki son koşusunu 3.bitirmesine rağmen protesto sonucu 4.lüğe alınan (5) MAYAN uzayan mesafelerde daha farklı koşmasından dolayı en sıkı rakip gördüğüm isimdir. 1500 kum pistteki son yarışını 1.33.67 derece ile 2.bitirirken etkili bir forma sahip bulunduğunu belli eden (8) EMRE KAAN uzun mesafelere de yatkın olmasının yanısıra uygun kilosu ile sağlam kuponlarda mutlaka tavsiye edeceğim isimlerden biridir. 1900 kum pistte 3. 2000 kum pistte 4.olduğu son yarışlarında aşama içerisinde olduğunu belli ederek bu koşusuna daha farklı hazırlandığını gördüğüm safkanlardan (2) KANDUR BEY adından söz ettirecek diğer safkandır. Son yarışlarını tabela dışında bitirdikten sonra çalışmalarını hızlandırdığı görülerek gücüne güç katan safkanlardan (1) OCEAN SOUND rakiplerinin kendisine göre olmasından dolayı her an devreye girebilecek güçtedir. İ.Katı ile uyum içerisinde olan safkanlardan (4) TOTAL SCORE ise gününde olduğu zaman mesafe ayırt etmeden etkili bir performans sergilemesinden dolayı bu kez daha iyi netice alabilecek güçte olan diğer isimdir.


2. AYAK: İlk kez start alacak olan 3 yaşlı İngiliz taylarının mücadelesinde ise her geçen gün daha iyi duruma geldiği görülen isimlerden (6) MISTER STRONG anneden LAMBOURN gibi güçlü bir isim ile kardeş olmasıyla güven verirken, yeterli hazırlıkları ile ilk şansa sahiptir. Kondisyoner ekibimizin uzun zamandır takibe aldıkları taylardan (10) EL CALAFATE yeterli düzeyde uzun galoba sahip bulunması ve düzgün eşgaliyle dikkat çekerek ciddi rakibidir. Son haftalarda idmanlarına ciddiyet kazandırarak önemli gelişmeler içerisinde gördüğümüz safkanlardan (1) ALOSMAN mutlaka değerlendirilmeye alınmalıdır. İdmanlarına son haftalarda hız kazandırdığı tespit edilerek acele edilmeden hazırlandığı görülen taylardan (5) EROE mutlaka kuponlara yazılmasını tavsiye edeceğimiz diğer isimdir. Ahır haber alma ekibimizin yaptığı araştırmalarda nefesinin yeterli düzeyde olduğunu tespit ettiği taylardan (2) AYTARHAN sağlam kuponlarda tavsiyemdir. Uzun zamandan beri idman pistinde olan ve yeterli hazırlıkları ile etkili koşabileceğinin izlenimlerini bırakan (7) OLIMPIC HERO güven veren isimler arasındadır. Atman ekürisinin son haftalarda aşama kaydeden isimlerinden olan (4) CABALLO VOLADOR isimli tayı ile kum pistte iyi netice alması beklenerek sürekli kondisyonunda gelişmeler görülen (8) CHASTE ise sağlam kuponlarda tavsiyelerimizdir.

3. AYAK: 1400 kum pistteki Kısavade-7 yarışta ise 1400 kum pistteki son koşusunu 1.38.18 derece ile kazanma başarısını gösterirken güçlü rakibi CANKARDEŞLER‘i geride bırakıp ne kadar iyi durumda olduğunu belli eden (1) RADARCI jokeyi A.Çelik ve bu kez daha müsait rakipleri arasında kuponlara tek yazılmasını uygun karşıladığım isimdir. 1500 kum pistte1.45.28 derece ile kazanıp ardından 1900 kum pistte 3.lük elde ederek etkili durumunun devam ettiğini gösteren (6) OĞULSEFA hatasını değerlendirecektir.

4. AYAK: Dişi İngiliz safkanlarının 1400 kum pistteki mücadelesinde ise bu tip rakipleri arasındaki son koşusunu 1400 kum pistte 1.25.23 ile kazanırken pist rekoru kırarak fit durumda olduğunu kanıtlayan (1) LASER GIRL yine sevdiği mesafede ve uyum sağladığı jokeyi Ö.Yıldırım ile 1.liğe yakındır. Aynı yarışta 3.lük elde eden (9) MANOUSH ise bu safkana rakip görünürken, jokeyi H.Karataş ile rövanşı alabilecek güçte olan kısrağın sevdiği pistte mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ediyorum.

5.AYAK: Bölünen Şartlı-1 koşunun diğer ayağında ise orijin yönünden ümit veren taylardan (6) OLIMPIC WARRIOR son haftalarda idman pistinde çok daha farklı görünüm sergileyip kondisyonun yeterli düzeyde olduğunu göstermesi ile kuponlara başta yazılmalıdır. Adalı ekürisinin güçlü ve hazır taylarından olan (1) BROWNING ise bu yarışına acele edilmeden hazırlanarak ekip arkadaşlarımızın idman pistinde yakın takibe aldığı isimlerden olması ile üst sıraları zorlayabilecek bir diğer isimdir.

6. AYAK: Üst üste kazandığı yarışlarından sonraki 7.liğinde bekleneni verememiş olsa da uzun mesafelere yatkın olması ile tanınıp idman pistinde dikkat çeken (7) SERHASAN formda aprantisi ile bu grupta ilk şans tanıdığım isimdir. 1900 kum pistteki son yarışında 4.lük elde ederken kuvvetli atakları ile gelerek formunda gelişmeler olduğunu gösteren (2) YANLIZKURT bu kez mesafenin daha da uzamasıyla en yakın rakip gördüğüm isimdir. Beklenen koşularını tam olarak yapamamasına rağmen uzun mesafelere grup içerisinde en yatkın safkanlardan olan (1) TYPHOON kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim diğer isimdir. 2100 kum pistteki son yarışında dikkat çeken 4.lük elde ederken formunda gelişmeler olduğunun izlenimlerini veren (8) ÇELİKSOY yine sevdiği mesafede start alacak olması ile adından söz ettirebilir. 2100 kum pistteki son koşusunda 3.olurken sürekli kendisini geliştirdiğini belli eden safkanlardan (6) DİLŞADOĞLU‘nun kendisine göre grupta mutlaka kuponlara yazılmasını tavsiye ediyorum. Tabelaya yakın bitirdiği son yarışlarında iyi durumda olduğunu gösterip rakiplerine göre kilosunun da uygun olmasının verdiği avantaj ile (10) TUMBUL MUHTAR güven veren diğer isimdir. Formunda önemli gelişmeler kaydettiğini son koşusunu 2100 kum pistte 2.tamamlayarak gösteren (11) ZENGİN ADAM ise yapacağı düzlük sprinti ile rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışacak olup, rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir.

ALTILIM: (3.5.8.2.1.4)  (6.10.1.5.2.7.4.8)  (1)  (1.9)  (6.1)  (7.2.1.8.6.10.11)

Kaynak: liderform.com.tr  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu