Süphan Koşusu’nda kazanan ŞAHİNOĞLU oldu
Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 24 Şubat Salı akşamı düzenlenen ve 3 yaşlı İngiliz tayları için sezonun önemli randevularından birini oluşturan Süphan Koşusu’nu (Açık – A3) bu yıl, Mehmet Direkli’nin ŞAHİNOĞLU (Unaccounted For – Silverine / Silver Deputy) isimli safkanı, jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı.
3 yaşındaki doru erkek safkan, üst üste 4. birinciliğini elde ederken, kariyerinin en önemli başarısına Süphan Koşusu (A3) ile ulaşmış oldu. Başarılı safkan son olarak, 1 Şubat 2015 tarihinde yine Adana Yeşioba Hipodromu’nda start almış olduğu Tekir Yaylası Koşusu’nu (KV-7) kazanma başarısı göstermişti.
Kum pistte 1900 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen bu önemli koşuda, 3 yaşlı 5 safkan İngiliz tayı start aldı. Birincilik ikramiyesi 106.000 TL olan koşuda, Selim Kaya idaresindeki OĞLUM BERAT (Victory Gallop – Halling Charge / Halling) ikinci olurken, Mücahit Bayır ile start alan TUĞRA (Pressing – Caprice Classic / Strike The Gold) üçüncü, Halis Karataş idaresindeki ZEALOUS LINE (Win River Win – Aslı Cantay / Mujdahit) da dördüncü oldu.
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.