İzmir TahminleriTahminler

26 Mart Halil Erdem İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları

1.ayak: 1 nolu Borgata yine sert tempo yapıp bitirmeye çalışacak başarabilir. 8 nolu Aslı Gibi sonlarda sert gelecek, yarış gören 5 nolu Orkunhan’da ihmale gelmez. 2 nolu Gold To Gold ve 3 nolu Sabobey’de süprizde şanslı safkanlardır.

2.ayak: Yeterli olan yarış tecrübesiyle öne çıkan 6 nolu Yeşillibeyi favorim. 7 nolu Apollo Girl yakın rakibidir. Aradan sonra yeterli hazırlıklarıyla 9 nolu Gold Didger ve 5 nolu West Port süprizde şans verdiğim safkanlardır.

3.ayak: Eğerki pist ıslak olursa 4 nolu Muratefe bence kazanmaya yakın, normal durumlarda 6 nolu Geçilmez çok formda muhakkak yazın, 5 nolu Özgünsoylum’un zamanı geldi artık heran patlayabilir. 9 nolu Burgazbeyi ve 8 nolu  Uçankarınca süprizde şanslı safkanlardır.

4.ayak: 7 nolu Şahin Tepesi bence kazanmaya yakın, 5 nolu Mengübert ve 3 nolu Filozoftay hata halinde devreye girerler.

5.ayak: 3 nolu Brazavil ve 10 nolu Zeybekkızı mücadelesi birinciyi belirler diye düşünüyorum.

6.ayak: İzmir sezonu boyunca kumda tatminkar yarışlar yapan 5 nolu Thermesos nihayet çim yarış buldu çok şanslıdır. 10 nolu Toşurkızı ve 7 nolu Demirci yakın rakipleridir. 1 nolu Magma’da yazılarak bu ayak kapanır diyorum. Eğerki yarışlar kuma dönerse yine aynı safkanlar tercihlerimdir.

ALTILIM

1.ayak: 1-8-5-2-3
2.ayak: 6-7-9-5
3.ayak: 4-6-5-9-8
4.ayak: 7-5-3
5.ayak: 3-10
6.ayak: 5-10-7-1

Sitemizdeki diğer İZMİR – ŞANLIURFA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu