15 Nisan Halil Erdem İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları
1.ayak: Oldukça uygun bir grup yakalayan 4 nolu Star Of Rock benim bankomdur.
2.ayak: İlk defa koşacak olmasına rağmen güzel hazırlıklarıyla 7 nolu My Number Two favorim. 5 nolu Marazhan ve 2 nolu Forte yakın rakipleridir. 10 nolu Victory Star ve 13 nolu Yozgatlı süprizde önereceğim safkanlardır.
3.ayak: Kumda olduğu kadar çimde daha etkili koşacağını düşündüğün 9 nolu İlknursultan favorim. 10 nolu Ladykrakow ve 2 nolu Darin sultan yakın rakipleridir. 4 nolu Gasperini ve 1 nolu Amarilise süpriz.
4.ayak: Bu yarışını da zorlanmadan kazanacağını düşündüğüm 3 nolu Elevato bankomdur.
5.ayak: Günün en zor ayağı iki tekim olduğundan buraya hepsi demek istiyorum.
6.ayak: 2 nolu Charming Storm ve 12 nolu Tınazkaan arasında geçmesini beklediğim yarışta 1 nolu Bekmez ve 7 nolu Lovely Prens hata kollarlar.
ALTILIM
1.ayak: 4 Banko
2.ayak: 7-5-2-10-13
3.ayak: 9-10-2-4-1
4.ayak: 3 Banko
5.ayak: Hepsi
6.ayak: 2-12-1-7
Sitemizdeki diğer ELAZIĞ – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.