Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriSporx.comTahminler

21 Nisan Sporx.com ADANA At Yarışı Tahmini, Yorumları, Kuponu

Adana’da 9 koşulu ve cazip bir program yarışseverleri bekliyor. Bugün de çift bankolu altılı ganyan şablonumuza devam edeceğiz. Bugün ilk kez çim piste çıkacak olan HARMONIKA, idman pistinde harika işler yapıyor. Tecrübeli binicisi ile kendine uygun rakipler yanında kazanarak Maiden’a veda edecektir. Çim pisti biraz eksik olsa da kendine uygun rakipler yanında koşacak olan SİNCAP GÜL ise bu kez beklenenin aksine çimde çok koşabilir. Kalite bir pedigriye sahip safkan günün dördüncü ayağında risk alınarak tek yazılabilir. 

Program 3 yaşlı İngiliz safkanlarının şartlı 4 koşusu ile başlayacak. Denk güçlerin bir araya toplandığı koşuda COELACANTHE öne çıkıyor gibi gözükse de burada sürpriz arayanlar bütçe dahilinde fazla at yazmalı. Uygun kilosu ile uzayan mesafede sonlarda sert gelebilecek olan DELGİRMA, tercihli start ile koşuya katılacak. Sürprizciler tarafından değerlendirilmeli. 

Günün ikinci ayağında ise 4 ve yukarı Arap atlarının Handikap 15 mücadeles var. Kısa mesafeli sürat yarışında çimde çok koştuğu bilinen ANILKAYA, eküri avantajı ile başta düşünülmeli. 

Günün zor koşularından biri de tabela ayağında gerçekleştirilecek. 4 yaşlı Arap atlarına ait Handikap 16 koşuda uzun mesafeye yatkın olan KARASAPAN ağır basıyor. İdman pistindeki işlerini koşuya yansıtması durumunda burada etkili olabilecek olan SARIÇAM ise uygun kilosu ile sürprizde değerlendirilmeli. 

Adana’da kapanış 4 ve yukarı İngiliz safkanlarına ait Handikap 16 koşu ile olacak. Şanlıurfa’daki istikrarlı kum koşularından sonra bu kez pist değiştirerek Adana’ya gelen ve çime çıkacak olan KARA GÖZLÜM için ilgilileri çok umutlu. Grup biraz ağır gibi gözükse de Adana programını cazip bulan sürprizsever yarışseverler tarafından altılı ganyanın şablonu içinde atlanmamalı. Tüm atların ayakları düz bassın, at koşar baht kazanır.

Eko Kupon: HEPSİ / 4-5-10 / 3 / 1 / 1-2-3-4-5-6-7-8-9 / 10

Altılı Tahmin
2015-04-21
1. AYAK 2. AYAK 3. AYAK 4. AYAK 5. AYAK 6. AYAK
HEPSİ 4 3 1 1 3
5 2 10
10 3
4
5
6
7
8
9


Kaynak: Tilki’nin Yeri / sporx.com

Sitemizdeki diğer ANKARA – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu