Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

26 Nisan 2015 Black Horse İSTANBUL – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

İSTANBUL YORUMLARIM 

1.AYAK 4 YUK İNGİLİZLERİN Bu yarışında öncelik Vefakar da olacaktır. Bu safkan son iki yarışında yaptığı dereceli koşuları kendini gösterdi bugün faklı koşacağını düşünüyorum, Macıg Slıpper, Decolte, P. Force, Maya kıska, Sahtekar, S. blesrt rakipleridir. Baadal süprizde.

2.AYAK Maiden bölünmüş yarışta öncelik şiir gibi de fakat bu yarışın deneyimsiz taylardan olduğunu düşünürsek bir iki rakip yazarak bu ayağı geçmeyi düşünüyorum,

3.AYAK Çim performansı yüksek Kırkpınar bu yarışında favorisidir.Hasanşah burada faklı koşacak,Mercanlı ve Rast diğer rakipleridir.

4.AYAK Bu grupta Sıracayı başta önereceğim Bessey,Tasasız ve Rengül bu koşunun birincisini belirleyecektir.

5.AYAK Açık yarışta formunun zirvesindeki My başkan ve Bici bici bu yarışta söz sahibi olacak safkanlardır, ayırmadan yazın.

6.AYAK Maiden yarışın ikinci ayağında Dream theater,Durmak yok,İrem sultan,ve Rıja bu koşunun öne çıkan safkanlarıdır,Sleven bu yarışın bombasıdır.

1.AYAK 10.5.8.1.4.6.2.7
2.AYAK 14..16.13.11.5.6.7.2
3.AYAK 1…3.6.7.10
4.AYAK 1…2.3.6
5.AYAK 2
6.AYAK 2.4.15.8.16


ADANA YORUMLARIM

LADY OSCAR

4 yaş ing bu sezonki en iyi kısrağı görünen bu safkan son dört yarıştır yaptığı  dereceli başarılarıyla göz doldurdu inatçı bir karakter olmasıyla ve jokeyi ile sağladığı uyum bu safkana başarıyı getirdi diye düşünüyorum ,. bugünde grubun uygunluğu ve kısa mesafedeki yatkınlığı ile yarışı kazanacağını ve birincilik serisine bir hane daha yazdıracağını umarak bu safkanı Adana yarışlarının bankosu olarak önereceğim

KISA VADE 8

4 yaş arapların bu yarışın da öne çıkan yarış karakteri açısından birbirlerine benzeyen iki safkanı önereceğim çim performansları gerekse bu grubun üstündeki dereceleri ile AFFAN ve ÇETİNASLAN bu kısa vade yarışta ayırmadan yazılmalıdır,yarışın gidişatına göre bu iki safkanın fotoyu birlikte bitirme ihtimallide söz konusu olabileceğini de ihtimal olarak sunuyorum.

1.AYAK 2.1.3.6.9
2.AYAK HEPSİ
3.AYAK 2.6
4.AYAK 6.2.1.4.11
5.AYAK 4.5.7.10.9.7.1
6.AYAK 2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu